Дълбоката държава Общество Политика Посока САЩ

АНТИФА – ДЕЦА НА БЕЛИ БОГАТАШИ

Споделете в мрежата

След неотдавнашния арест на пълнолетното дете на представителя на Демократите Катрин Кларк за престъпления, свързани с Антифа в Бостън, хората се вглеждат в крайнолявата група и забелязват, че много от нейните членове са млади бели хора от привилегирован произход. Какво е това в Антифа, което привлича тази специфична демографска група?

Вече е ясно, че огромното количество от провокатори на Антифа, които тероризираха Атланта през уикенда – са събрани от цялата страна и нямат нищо общо нито с града, нито с щата Джорджия. Оказва се, че терористите вилнели в Атланта са до голяма степен деца с огромни привилегии и охолен живот. Вземете например доста злобно изглеждащия Франсис Карол човекът, който според свидетели е подпалил полицейска кола в събота вечер. Карол е родом от Кенебънкпорт, Мейн – да, същият Кенебънкпорт, където е домът в затворения комплекс на семейство Буш. И всички знаем, че градовете със затворени комплекси винаги са изискани. Карол е издънка на семейство с милиони долари, което притежава яхта, той е живял в имението на родителите си, преди да дойде в Атланта, за да сее хаос. Медиите в САЩ отбелязват, че Карол „е бил сред шестима души, арестувани и обвинени в тероризъм, нападение над полицаи и други престъпления на 13 декември. Всички обвиняеми са били спасени от активисти, които са финансирали правната им защита с помощта на Twitter.

Друг участник в погромите в Атланта е Серена Хертал. Родената в Айдахо е завършила „Pitzer College“ с 82 000 долара годишна такса в Клермонт, Калифорния. Кой й е осигурил това скъпо образование?

Друг участник в погромите е Иван Джеймс Фъргюсън на 23 години и е роден в Невада. Той е кларинетист, който е свирил с оркестри по цялото Западното крайбрежие, преди да захвърли всичко, за да вземе участие в бунтове в град на две хиляди мили. Фъргюсън е учил в луксозната музикална консерватория в Сан Франциско.