България избори Истанбулска конвенция Народно социално движение НПО Посока

ДЖЕНДЪР НАДПРЕВАРАТА ЗА ГЛАСОПОДАВАТЕЛИ

Споделете в мрежата

Интересно как се случи така, че именно джендър идеологията и борбата с нея стана на дневен ред в предизборната надпревара. В случая визирам БСП и самата Корнелия Нинова, която използва тази реклама.
Нека да се върнем през 2016 г. когато Екатерина Захариева подписва „Конвенция на Съвета на Европа за превенция и борба с насилието над жени и домашното насилие“ известна като „Истанбулска конвенция“. Въпросната дама, преди да влезе в състава на ГЕРБ е назначавана на министерски постове в кабинет на Георги Близнашки (БКП/БПС). Дотук би следвало да стане ясна обвързаността и с БСП по това време. Също така става ясно, че зад цялата стратегия стои и Норвежкия финансов механизъм, който финансира активности на министър Захариева.

Лично аз научих за проблемите около ИК от Народно социално движение, чийто медиен орган в момента четете. Благодарение на малка група хора, които искат единствено социална справедливост (често наричана и Демокрация), аз се присъединих, за да отразяваме заедно своите виждания и да се борим за независимост. В началото на 2018 г. прочетох въпросния документ и към този момент аз бях притеснен за независимостта на държавата ни. Не само за джендър идеологията. В същия момент във Варненския свободен университет имаше педагогическа специалност „Джендър идеология“. Написах и подробна статия за това какво следва от този позорен документ в своя блог . Към момента на публикуване на поста (04.02.2018г.) нямаше ясна политическа реакция. Гласуванията в последствие „За“ и „Против“ ратифицирането бяха по-скоро театър, а не политическа воля за обществено обсъждане.

Намеренията за джендър стратегии и за легализиране на педофилията съществуват и до днес и можете лесно да ги откриете. Така например е с ръководство за 8-и клас – „РЪКОВОДСТВО ЗА ОБУЧИТЕЛИ НА ПСИХИЧНО-ЗДРАВНА ТЕМАТИКА ТРЕВОЖНОСТ ДЕПРЕСИЯ АГРЕСИЯ – АВТОАГРЕСИЯ СЕКСУАЛНО ЗДРАВЕ„. Ръководството е публикувано в правителствен сайт през 2016 г. и до момента на записване на тази статия е наличен за сваляне в PDF формат. Прилагам малка извадка от документа, а изводите лесно ще ги направите:

Дълго време недоумявах от къде идва тази кривост на съзнанието. Но за това ми помогна мой приятел и ревностна християнка във фейсбук:

И това не е случайно! Според новоприетия от ООН коментар към Конвенцията за правата на детето разликата между деца и възрастни трябва да бъде заличена, и децата да имат сексуални и дигитални права наред с възрастните, а във въпросното ръководство по педофилия на Министерство наздравеопазването открито се признава, че документът следва педофилните стандарти за сексуално обучение на СЗО, ООН, ЮНЕСКО и УНИЦЕФ. Тези глобални организации са преизвестни с педофилните си скандали и с педофилите – някои от тях осъдени – които заемат ръководни постове в тях.

Цялата тази стратегия почива на „научния труд“ на Кинси, известен в педофилските среди с „Графика на Кинси“. За целите той лично е провел експерименти, за други е имал съмишленици, които са му предоставили данните.

До този момент няма подведени под отговорност лица в българския политически елит, а фактите все още са налични онлайн.

Направете си изводите дали и за кого ще гласувате в предстоящите избори през тази година и дали да останете поредния помощник на статуквото.