Война Геополитика НАТО Посока Русия Украйна

ДУГИН СРЕЩУ ПРОПАГАНДАТА

Споделете в мрежата

АВТОР: АЛЕКСАНДЪР ДУГИН

Западът и украинският център за пропаганда започнаха да въртят фалшивата новина, че руските патриоти и аз, след предаването на Херсон, сме обърнали гръб на Путин и уж искаме неговата оставка. Тази лъжа се позовава на някакво уж изтрито от мен съобщение. Ясно е, че никой няма да повярва на това. Но за всеки случай: никой не се отказва от Путин, аз и всички руски патриоти го подкрепяме безусловно.
Едно е болката от загубата на Херсон. Друго е отношението към Върховния главнокомандващ. Ние сме верни на Путин и отстояваме СВО и Русия докрай.
Но Западът, който оказва огромен натиск върху страната ни, не разбира, че Русия и Путин не капитулират при никакви обстоятелства. Следващата стъпка може да бъде само използването на тактическо ядрено оръжие. Президентът ясно каза: няма да се предадем. Притискането на Русия в ъгъла е самоубийство за Запада и човечеството.
Сигурен съм, че тактическите ядрени оръжия и други стратегически ядрени оръжия могат да бъдат избегнати, ако се обърнем към идеологията и използваме Руската идея. След като сме мобилизирали обществото духовно и идеологически, ще се справим и без ядрени оръжия. В името на президента и в полза на народа. Ако имаме претенции, то те са към управляващия елит, който вече бяга напосоки и предава всичко руско. Ние, руските патриоти и руският народ сме верни на Президента и Русия.