Геополитика Дълбоката държава Журналистика Корпорации Политика Русия САЩ Сорос Тръмп

ДЯВОЛЪТ НЯМА РОДИНА

Споделете в мрежата

АВТОР: АЛЕКСАНДЪР ДУГИН

Това е.
Не става въпрос за САЩ. Става дума за глобалисткия елит, който унищожава всеки, който му се изпречи на пътя – било то руснаци, китайци или… американци.
Щом някой му възрази, и започва… Демонизация, обвинения във „фашизъм“, заличаване, изключване – и после обиски, арести, мъчения. Това изчадие е като всеобхватен вирус, има го във всички общества.
На 24 февруари 2022 г. Русия започна героична битка със световното зло. В това зло няма нищо специфично американско. И обиските при Тръмп са ярък пример за това. Имаме работа с международна банда маниаци – Ротшилдови, Сорос и техните поддръжници. Те имат водачи във всяка страна – като Чубайс. И когато управляват, от тях милост не трябва да се очаква.
Русия се опитва да се измъкне от тази неумолима тъмна сила. За това проляхме кръв в Украйна. Нашата кръв, защото все още не можем да се докопаме до истинските врагове. Ето защо всичко е толкова трудно. На другия край е дяволът. Ако сме християни, тогава трябва не само да вярваме, но и да знаем със сигурност, че дяволът съществува, той е безсмъртен и много, много силен. И дори ако някой принадлежи към друга религия или все още не е решил, здравият човек не може да не усеща ескалиращото присъствие на злото в света. Плътно и телесно осезаемо.