България Видео Истанбулска конвенция Общество Протест САЩ

ИСТАНБУЛСКАТА КОНВЕНЦИЯ Е ХИБРИДНА ВОЙНА (видео)

Споделете в мрежата

АВТОР: КОНСТАНТИН В. КИСИМОВ

Гледам, че много хора не разбират защо е това голямо напрежение за новото правителство…
Ами, ето – например, заради следното – заради Истанбулската конвенция.
Новото правителство обяви, че приоритет ще му бъде противоконституционното налагане на Истанбулската конвенция. Един от най-важните елементи на Истанбулската конвенция е включване на всички нива на образованието часове по полово образование, т.е. – съобразно идеологията им – по ултрафеминизъм и джендъризъм. На малките деца ще бъде обяснявано и показвано как всички насочености на сексуалния нагон – към другия пол, към същия пол, към животно, малолетно лице или дърво – са равноправни, равноценни и т.н. Всъщност, ще им бъде обяснявано, че всички нестандартни насоки на сексуалността са похвални и трябва да се предпочитат, поне да се пробват. „Разнообразие, самоопределение и свобода“ се наричало това. (Който не е запознат – да порови – има видеа от целия свят какво представлява сексуалното образование.)
И ще влезем в ето тези войни. „Драг кралици“, „транссексуални“ и всякакви лектори от трети, четвърти и пети пол, финансирани от НПО-тата на социалните инженери, ще тръгнат да влизат в училищата. Родители ще скочат да бият пропагандистите (не се съмнявайте, че ще стане – случва се навсякъде, където налагат джендър образованието – в Германия, САЩ – стават боеве). После полицията ще арестува родителите като агресори. После ще ги съдят по законодателството, низходящо от ИК, съдилищата ще възприемат, че те нямат родителски капацитет, защото не са толерантни, защото пречат да бъдат обучавани децата им в джендър идеология (имаше вече такова видео с арест на турско семейство в Германия, защото не възпитавали децата в „толерантност“ към джендъра – * добавих това видео в коментар)… Съдилищата ще им отнемат децата и ще ги настаняват в детски центрове и в приемни семейства. После родителите ще тръгнат, на живот и смърт, да си освобождават децата. Ще се леят много кръв и сълзи. За кого е добре това, освен за враговете на обществото ни?
Да поясня нещо, което отдавна мисля: Джендър идеологията не е продължение и не е в полза на нормално съществуващата хомосексуална субкултура. Джендър идеологията нито произлиза по естествен път от нея, нито е от полза за хомосексуалната общност. Не случайно много известни хомосексуалисти се дистанцират от пропагандните мероприятия на социалните инженери (Мариус, Денди, Иво Димчев). А когато ни наложат агресивно джендъризма, ще избухнат тези конфликти и едни от най-пострадалите от това ще бъдат именно хомосексуалистите. Те сега, реално, живеят спокойно, никой не им се меси в креватния живот, нито по някакъв начин ги дискриминира, нито ги лишава от уважение, по повод сексуалните им предпочитания, а тогава ще станат ненавиждани от всички, които не подкрепят джендър идеологията. Ще станат разменна монета във войната, организирана от социалните инженери. Опичайте си акъла, приятели хомосексуалисти – вкарват и вас в голям капан!

ВИДЕО: