Геополитика Общество Политика Посока Русия САЩ Тръмп

ЛИБЕРАЛЕН БЯС

Споделете в мрежата

АВТОР: АЛЕКСАНДЪР ДУГИН

Тръмп предупреждава, че може да бъде арестуван. И в същото време Трибуналът в Хага (МНС) настоява за ареста на Владимир Путин. Какво е общото между тези двама души?
Ами, първо, те са нормални. В западния свят това вече е престъпление. Ако не сте трансджендър, тогава вероятно сте „фашист“.
Но може би най-важното е, че и двамата президенти – сегашният и надявам се бъдещият президент на Русия и бившият (а надявам се и бъдещият) президент на Съединените щати – са противници на либерализма и глобализма.
Либерализмът навлезе в етапа на радикални репресии. Либералите изискват да бъдат арестувани, съдени, екзекутирани, унищожени всички, които не са съгласни с тях. А с тях не са съгласни и в Русия, и в САЩ, и в Европа, и в Китай, и в Индия, и в Пакистан, и в Турция, и в Иран, и в ислямския свят като цяло, и в Африка, и в Латинска Америка, и в Азия. Това е почти навсякъде. И затова всеки трябва да бъде арестуван, съден, изтезаван и предаден на киевския режим за окончателно изтребление.
Либералите окончателно изпаднаха в лудост. Тази идеология обединява маниаците. В нашата история през 30-те години също сме имали нещо подобно. Днес кървавата ЧК (Чека) са либералите. Те наистина озверяха.