Дълбоката държава избори Политика САЩ

ОТНОВО СЕ СЛУЧВА

Споделете в мрежата

Снощи на междинните избори в САЩ отново се случи прословутото „Пускане и преобръщане“ в надпреварата за губернатор на Мичиган, точно както се случи на президентските избори през 2020 г. Мошениците и престъпниците, които крадат изборите в САЩ, използват различни тактики. Един от основните начини, по които изборите за президент през 2020 г. бяха откраднати, е методът, който американските свободни медии разкриха и наричат – „Пускай и обръщай“ („The Drop and Roll“).

В измамите с пускане и преобръщане, идентифицирани на изборите през 2020 г., е разкрито, че около момента, в който 90% от бюлетини вече са преброени, пристига голяма партида от бюлетини, които са в полза на Джо Байдън. Тези партиди са толкова големи, като например 330 000 бюлетини за Байдън във Вирджиния наведнъж. Тези партиди с бюлетини пристигат от улични урни за гласуване, като тази на снимката.

Снощи в американско предаване бяха показани нови случаи на изборната измама „Пускане и преобръщане“ в Мичиган. В края на броенето пристигат две партиди с бюлетини за Гретчен Уитмър, които й осигуриха крехка победа и губернаторски стол.