Видео Геополитика Дълбоката държава Католическа църква Нов Световен Ред Общество

ПАПА КОМУНИСТ, БЛАГОСЛОВИ ГЕЙ ДВОЙКИ ЗА РОЖДЕНИЯ СИ ДЕН

Споделете в мрежата

Доктрина, одобрена от папа Франциск, позволява на свещеници да благословят еднополови двойки, но без ритуализиране или брак, съобщиха световните медии.

Прилежащ към него раздел от 11 страници е озаглавен „Благословии на двойки в необичайни ситуации и на еднополови двойки“.

На 17 декември папа Франциск навърши 87 години. Той е роден с името Хорхе Марио Берголио на 17 декември 1936 г. в Буенос Айрес, Аржентина. На 13 март 2013 г. кардиналите го избират за първия папа от Латинска Америка.

Въпреки, плахите опити за отричане на обвиненията, че е марксист и комунист, Папа Франциск за пореден път показа истинската си същност на верен слуга на глобалистите, които не крият марксистките си корени. Преди няколко месеца той, дори каза, че Клаус Шваб е по-важен от Исус Христос. Да същият Шваб, който е говорител на глобалистите, основател и президент на Световния икономически форум в Давос. Клаус Шваб пък гордо държи бюст на Ленин в офиса си.

Бюст на Ленин в офиса на Клаус Шваб

Да се върнем на папа Франциск. Той е първият папа от Новия свят и първият йезуит. През 2016 година Франциск скандализира обществото, като изми и целуна краката на мюсюлмански бежанци в знак на братство и приветствие с добре дошли. Акт, който абсолютно съвпада с идеите на Интернационала – без държави и без нации.

Естествено възкачването на папа Франциск не е случайно. През 1953 г. Манинг Джонсън, бивш завеждащ пропагандата на Американската комунистическа партия, свидетелства пред Конгреса на САЩ, че марксистите са инфилтрирали католическите духовни семинарии.

„Още в най-ранните стадии беше решено, че с оглед на малките сили, с които разполагаме, ще бъде необходимо да съсредоточим комунистическите агенти в семинариите и в духовните училища“ – каза той. – „Практическите заключения, до които достигнаха червените лидери, бяха, че благодарение на тези институции едно скромно комунистическо малцинство ще може да повлияе идеологията на бъдещите свещеници по начин, който е най-благоприятен за целите на комунизма.“

В лицето на Хорхе Берголио планът се осъществи. През 2015 г. папа Франциск държа реч в Боливия пред група от комунисти, социалисти и левичари, наречени „Световен събор на народните движения“. Това беше вълнуващ момент за левицата, доказателство, че папството е паднало в ръцете им. Споделяйки трибуната с откровени марксисти като Ево Моралес, боливийският президент, който носеше яке с отпечатана снимка на Че Гевара, папа Франциск призова присъстващите радикали да продължат своята социална агитация.

Действията на папа Франциск са доказателство, че пипалата на комунистите, които днес наричат себе си глобалисти, са обхванали всички сфери на обществения живот от технологичните нововъведения, през медицината, до Вярата. Стискат човечество в смъртоносна хватка, целяща масово изтребление на хората.