Ваксината КОВИД ТЕРОР Корпорации Наука Общество Посока

СКАНДАЛЪТ „ПФАЙЗЕР-ГЕЙТ“

Споделете в мрежата

ПРЕВОД: ЮЛИАНА ИЛИЕВА

Скандалът „Пфайзер-гейт“: смъртността разкрива шокираща истина, тъй като в САЩ, Обединеното кралство, Канада, Австралия, Нова Зеландия и Европа са регистрирани 2 млн. свръхсмъртни случая

Светът беше в паника, тъй като предполагаемата пандемия от ковид-19 обхваща целия свят, ограничава свободата и вижда нова зора на глобалните диктатури. Това отне живота на безброй хора по един или друг начин. Въпреки че на обществеността беше казано, че виновен за това е предполагаемият вирус COVID.

Правителствата се втурнаха да търсят решение и скоро беше разработена експериментална генна терапия, която беше фалшиво обозначена като ваксина и беше масово разпространена.

Неотдавнашните доклади на правителствата на САЩ, Канада, Австралия, Нова Зеландия, Обединеното кралство и по-голямата част от Европа обаче предизвикаха тревога, тъй като потвърждават, че след масовото въвеждане на инжекциите за ковид-19 са регистрирани 2 милиона свръхсмъртни случая.

Други доклади, публикувани от правителството на Обединеното кралство, също потвърждават, че смъртността е най-ниска сред неваксинираните във всяка възрастова група.

Това води до въпроси за безопасността на ваксините за ковид-19 и дали те не са най-големият фактор, допринасящ за милионите свръхсмъртни случаи, наблюдавани в страните от „Пет очи“ и по-голямата част от Европа.