България Ваксината Геополитика ЕС Зелен сертификат Италия КОВИД ТЕРОР Корпорации Общество Политика Протест Протест СЗО Сорос

СПОМЕНИ ЗА ТОТАЛИТАРНОТО БЪДЕЩЕ

Споделете в мрежата

АВТОР: КОНСТАНТИН В. КИСИМОВ

Пускам спомени от коронобесието, защото е важно да се напомня какво направи глобалистичната групировка със съдействието и на ЕС, и на местните правителства тогава над народите на Европа и по света. Днес същият политически „елит“ има нови теми и тактически цели, пропагандата е заета със съвсем други въпроси, но трезвият анализ би трябвало да ни казва, че стратегическите им цели остават същите.
Например, защо някои вярват, че тези, които блокираха Европа за две години, сега не искат да блокират енергетиката на Европа чрез липса на горива, а пък „вече искали да я спасят“ (визирам ръководството на ЕС)? Не, линията за затриване на европейските народи и европейската икономика беше проявена тогава, същата линия се провежда и сега, макар с други средства.
Ето една публикация, която, не помня защо – не съм направил публична преди година – оставил съм я бил като заключена чернова:

28.09.2021г.

Италия също се вдигна на огромни протести срещу поголовната инжектация.
Това е много показателно събитие, защото Италия, съгласно официалната легенда, беше една от най-тежко поразените от болестта държави. Тук ни се говореше, че българите са толкова мнителни към пандемията, мерките и препаратите, само защото болестта не е опустошила толкова тежко нашата страна, колкото други. Казваше се, че западноевропейците се инжектират масово и с удоволствие (макар, че във всяка от тези държави поне 30 – 40 % нещо се дърпат да си поставят препарата, а на много места – по над 50%). В онези общества имало, видите ли, повсеместна уплаха от вируса, нямало конспиративни теории за пандемията (които се въдели само сред увредените от комунизма източноевропейци), имало опашки и борба за по-бързо получаване на инжекциите.
Е, сега, като че и последната Западна държава, най-пострадалата при първата вълна, се вдигна на масови протести срещу преформатирането на обществото по медицински поводи. Не били толкова уплашени от заразата; не смятали официалната версия за увеличената смъртост за толкова еднозначна и най-вече – не желаят да ги набождат.
Сега се доказа, че цялата тази история, която преразказах накратко по-горе, е чиста пропагандна ЛЪЖА.