Геополитика Глобалисти Зелен сертификат Нов Световен Ред Световен икономически форум (СИФ) СЪПРОТИВА

ТАКА ХУБАВО ЛИ Е, А?

Споделете в мрежата

АВТОР: КОНСТАНТИН В. КИСИМОВ

„Гръцките власти забраниха шествие в защита на християнското семейство в Атина. В същото време беше дадено разрешение за гей парад.“

„Демокрация“, „свобода на словото“, право на индивида да се реализира и изразява в обществото безпрепятствено (само част от което е икономическата свобода) – коя от тези ценности остана на Запада? Никоя – неолиберализмът помля всичко.
Хайде да разширим малко погледа извън гей тематиката:
Ами свободата на „придвижване на хора, стоки и капитали“, премахването на националните граници, личните свободи, които бяха уж основите на системата, в която за кратко България влезе, и които бяха в миг отменени от същите „либерали“ по време на коронобесието, чрез „Зелените сертификати“, ваксинационните документи, сини, зелени и жълти региони на достъп, заключванията по домовете (Терминът „либерали“ е лъжлив – никакви либерали не са това – последните примери са точно антилиберални, анти- свободата на индивида, анти- икономически и всякакви свободи. Това лоби са чисти глобалистични агенти – каквото каже Партията – до вчера бяхме либерали – „индивидуалните свободи“ над всичко, от утре сме фашисти, комунисти, инклузивни капиталисти – а бе, каквото спуснат – това ще папагалстваме.)
Ами икономическите свободи, свободният пазар, конкуренцията, които също в миг паднаха жертви на санкциите срещу „лоши“ държави и Зелените политики? Нали ЕС се отказа от евтините руски горива, защото Русия нещо била омразна на САЩ; България ще строи супер скъпа и калпава АЕЦ на американска фирма, само и само да не се построи качествена и евтина по руската технология – икономическа логика няма – веднага отрекоха идеята за свободния пазар… И т.н. и т.н.
Т.е. от тъй наречените, пропагандирани с десетилетия (независимо дали като демагогия или не), евроатлантически, западни, на „демокрацията“, на „пазарната икономика“ ценности постепенно (но доста бързо – откакто Клаус Шваб оповести курса към трансхуманизъм и преминаване към инклузивен капитализъм) – не остана съвсем нищо.

Всъщност, тежко пропадналия в либерал-глобализъм Запад, вече няма идеологическо основание да съществува. Сега им остава да държат малко на мускули – власт и насилие, но те вече загубиха войната в идеологическия аспект.

Да добавя и тази новина, в която се зачетох по-рано днес, за основание към горните обобщения.
Става дума за това, че глобалистката платформа ЮТюб, изтрила, сред множеството руски блогери, които изтри, и канала на певеца Шаман. Обосновали се били, че той изпълнява тази патриотична песен….
Откровено поражение на Запада виждам в това. Да стигнеш до там, че да се опитваш да забраниш някакъв поп певец, защото пеел патриотични песни! За концепцията за „свобода на словото“ вече няма какво да говорим… Кои обичаха да цитират: „Аз не съм съгласен с това, което казваш, но съм готов да дам живота си за това, да имаш правото да го казваш.“ И кво стана?
Нещастници!