България Предаване на живо Протест

На живо – Единни сме силни, ден 140

Продължават протестите. Днес цял ден без прекъсване, но ние ще се включим отново пред съдебната палата, където ще има протест „Инициатива Правосъдие за Всеки“.

България Предаване на живо Протест

На живо – Да спасим народа от фалит! Антиправителствен протест

Днес на живо ще излъчим протестът срещу новите мерки наложени от здравния министър. Те ще се гласуват в НС днес, а действието им ще влезе в сила от петък 27.11.2020 г.

България Предаване на живо Протест

На живо – Всенароден митинг-протест (136)

Днес е голям ден за българите протестиращи против правителството на Борисов 3, както винаги ние ще го отразим без цензура.Очаквайте актуализации на тази страница с връзки към стрийм партньори от мястото на протеста.

Германия КОВИД19 НПО Посока Протест

Защо Антифа подкрепя карантината и ограниченията?

Хиляди хора са се събрали на протест в германския град Франкфурт, за да изразят несъгласието с новите ограничителни мерки на правителството. Но около 300 контрапротестиращи, държащи транспаранти със символи на Антифа са се опитали да блокират пътя им в центъра на града. По-късно протестът е бил разбит, тъй като протестиращите не са се придържали към […]

България Корпорации Посока

ГЛОБАЛНИТЕ ПРОМИШЛЕНИ РЕВОЛЮЦИИ И НАЦИОНАЛНОТО СЪЗНАНИЕ

д-р, инж. Кирил Белов,дългогодишен изследовател в Института за техническа кибернетика и роботика към БАН КРАТКО ОПИСАНИЕ НА СИТУАЦИЯТА: На дадения етап в общественото пространство циркулират различни варианти за реформи, например следните ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РЕФОРМИВ ОБЛАСТТА НА ПРОИЗВОДСТВОТО: България следва спешно да се насочи към формиране на производства с висока добавена стойност, в контекста на протичащата […]