България Предаване на живо Протест

На живо – Единни сме силни, ден 140

Продължават протестите. Днес цял ден без прекъсване, но ние ще се включим отново пред съдебната палата, където ще има протест „Инициатива Правосъдие за Всеки“.

България Предаване на живо Протест

На живо – Да спасим народа от фалит! Антиправителствен протест

Днес на живо ще излъчим протестът срещу новите мерки наложени от здравния министър. Те ще се гласуват в НС днес, а действието им ще влезе в сила от петък 27.11.2020 г.

България Предаване на живо Протест

На живо – Всенароден митинг-протест (136)

Днес е голям ден за българите протестиращи против правителството на Борисов 3, както винаги ние ще го отразим без цензура.Очаквайте актуализации на тази страница с връзки към стрийм партньори от мястото на протеста.

Германия КОВИД19 НПО Посока Протест

Защо Антифа подкрепя карантината и ограниченията?

Хиляди хора са се събрали на протест в германския град Франкфурт, за да изразят несъгласието с новите ограничителни мерки на правителството. Но около 300 контрапротестиращи, държащи транспаранти със символи на Антифа са се опитали да блокират пътя им в центъра на града. По-късно протестът е бил разбит, тъй като протестиращите не са се придържали към […]

България Протест

Граждански сигнал срещу ВМРО

До екипа ни пристигна сигнал, че днес, 17.11.2020 година в 14:30 ч. в Съдебната палата ще бъде подаден сигнал към Върховна касационна прокуратура, срещу „бомбандиращите патрЕоти“ от името на протестиращите и гражданската инициатива „Сигнали за справедливост“. Да напомним, за тези, които не са запознати, снощи от офисите на ВМРО имаше насочен пожарен маркуч и обливаше […]