Ваксината Видео Наука Нов Световен Ред Общество Световен икономически форум (СИФ)

ЦИФРОВАТА САМОЛИЧНОСТ НА РОБИТЕ (видео)

Споделете в мрежата

Учени от САЩ създадоха малки биологични роботи, наречени „антроботи“, от човешки трахеални клетки. Изследването е проведено в лабораториите на професора по биология Майкъл Левин в Университета “Туфтс” по изкуствата и науката, съвместно с Университета на Върмонт и Институтът Вайс към Харвардския университет. То е публикувано в Advanced Science и описва как антиботите се движат по повърхности и достигат до невроните.  

Тези многоклетъчни роботи са широки колкото косъм. Проучването показва, че клетките имат способността да достигат до увредените зони на невроните в лабораторни условия.

Въз основа на по-ранни изследвания на ксеноботите (самовъзстановяващи се микророботи), това проучване разкрива, че антроботите могат да бъдат създадени от възрастни човешки клетки без генетична модификация.  

„Антроботите са първите напълно клетъчни живи биологични роботи, съставени от човешки клетки. Всичко това са живи биологични клетки с присъща способност да действат като машина“, каза Гизем Гумуская от Университета “Тъфтс”.

На последната среща на Световния икономически форум, глобалистът Тони Блеър обяви, че цифровата идентификация е нужна, за да контролират и ваксинацията на населението.

Удивително е колко много хора все още смятат, че всичко това е „Конспирация“, след като дори видни политици и учени им го заявяват директно и без никакво увъртане.

ВИДЕО: