България Ваксината Видео КОВИД ТЕРОР Спорт Сърбия Цензура

БЛАГОДАРИМ ТИ, НОЛЕ!

Споделете в мрежата

Новак Джокович за пореден път показа, че не само е велик спортист, а и е велик човек. Най-добрият тенисист в света за всички времена, въпреки натоварената си програма, намери време да дойде в България за благотворителен мач. Дойде като истински приятел, който иска да помогне, а не като световна звезда, каквато всъщност е. Напълно земен и с човешко поведение, дойде да зарадва милионите си почитатели в България. Да се порадваме и ние на тенис от най-висока класа.

Една шепа човекомразци се опитаха да развалят празника, но не им се получи и от вчера джавкат като бити псета. Музикалният водещ от Павликени е събирателен образ на цялата соросоидна пасмина у нас. Те са надменни егосити, които си мислят че, целият свят се върти около тях. За тях чуждото мнение, постижения и права са без значение. Тяхната истина е абсолютна и всеки, който не я споделя е нищожество, което не заслужава нищо, та дори и кислород, защото замърсява „тяхната“ планета.
От вчера всички жълтопаветни соросоиди са се юрнали да ни убеждават, колко възвишена е постъпката на някакъв си диско водещ, който не пуснал чалга на благотворителен мач на най-добрия тенисист в света. Същата сган, обаче гузно премълчава факта, че абсолютно същата чалга се дъни мощно на „свещения“ за тях „София Прайд“. Това вече е лицемерие от друго ниво, това показва истинската същност на болните им мозъци. Те приличат на зомбита, които по сигнал започват яростно да повтарят някаква мантра до полуда.

Участие на Камелия на „София Прайд“

Ди джеят от Павликени кани хората на чалга на „София Прайд“


Тази соросоидна секта открито мрази всички българи и България. Те са „пета колона“ на антибългарски сили, готови с лека ръка да ни затрият по украински сценарий и то в момент, когато светът е на прага на Трета световна война.

Омразата към Новак Джокович

Не се съмнявайте, че опитът да се помрачи спортния празник не е добре премислен. Новак е най-известният човек, който открито се опълчи на смъртоносните ваксини и Ковид терористите. Беше готов да загърби цялата си кариера и всички привилегии в името на свободата и правото на избор. А подобно поведение меко казано, подлудява соросоидната сган, която истерично крещеше, че всеки, който не е ваксиниран иска да убие баба им. Те наистина мразят Джокович. Те искат да го унищожат, както и милионите хора, за които той се превърна в символ на надеждата и борбата срещу терора на шепа луди фанатици.
Тази провокация идва на фона на новини за нови „смъртоносни“ Ковид щамове, току що излюпени в лабораториите на Бил Гейтс.

Те не са се отказали от това да ни унищожат и смели хора като Новак Джокович са трън в очите им.

С теб сме Ноле!
Благодарим ти! Винаги си добре дошъл в България!

БОРБАТА ПРОДЪЛЖАВА!