Геополитика Глобалисти ЕС Корпорации Култура Наука Общество Разузнаване Русия САЩ Спорт

ЕВРОПА СЕ ПОКЛОНИ НА АНТИХРИСТИЯНСКИТЕ СИЛИ

Споделете в мрежата

Posoka.org представя на своите читатели статията на известния руски икономист, публицист и патриот, проф. Валентин Катасонов, председател на Руското икономическо общество “Сергей Шарапов”. Проф. Катасонов е открит противник на глобализма, властта на долара и световното задкулисие, заради което често е наричан “конспиролог”. Но проф. Катасонов също е в опозиция и на руската олигархична, прислужваща на глобализма власт, която често става обект на острата му критика.

Европа се поклони на антихристиянските сили. 

от проф. В. Ктасонов, Русия

Някогашна християнска Европа отдавна започва да се покланя на дявола. Дълго време не го прави явно, съблюдава се строга секретност. Мощен фактор за отслабването и разложението на християнството стават Реформацията и буржоазните революции в Европа.

През XVIII в. Европа започва да се покрива с мрежа от масонски ложи. През 1776 г. в Бавария възниква Орденът на илюминатите. Създават се и други тайни общества с окултен и мистичен характер. Всички те изначално са непримирими спрямо християнството. На своите тайни сборища извършват ритуални поклонения към Сатаната (Бафомет, Луцифер и други същества от инферналния свят), нерядко съпроводени от ритуални убийства, вакханалии, потъпкване на Кръста, сатанински спектакли и др.

В стотиците книги на християнски автори за масонството и другите окултно-мистични общества се подчертава тяхната антихристиянска насоченост, причастността им към инферналния свят (светът на духовете на смъртта, т.е. дявола и цялата йерархия на падналите ангели), пълната секретност. И всички тези опити на християнски автори да засегнат тайната на сатанинските общества предизвикват остри нападки от страна на сатанинската агентура – платените политици, представителите на т. нар. „академична наука“, на официалната култура и медиите. Всички те завършват с думите „конспирация“, „конспиратор“, „конспирологичен“. Това е клеймо, което сатанистите чрез своята агентура поставят на тези, които разобличават дейността на „дълбоката църква“ на сатанистите. Тази активна дейност по дискредитирането на политици, учени и писатели, разкрили тайните на „дълбоката църква“ на сатанистите, изобщо не е стихийна. Това е постоянно действащ проект на току-що създаденото в САЩ Централно разузнавателно управление (ЦРУ), наречен „Присмехулник“ (Mockingbird). Проектът е задействан в самото начало на 1950-те години. На агентурата на ЦРУ (това е и агентурата на „дълбоката църква“ на сатанистите) е поставена задачата да идентифицира и дискредитира тези, които се опитват да информират обществеността за тайната дейност на сатанистите. Думата „конспирация“ и други с подобен корен, тиражирани милиони пъти в медиите, имат за цел ефективно да ударят всеки противник на „дълбоката църква“ на сатанистите. По подробно по въпроса виж в моята статия „Операция „Присмехулник“. Преди четиридесет години светът разбра за грандиозния проект на ЦРУ.

Княгиня Елизавета Шабелская посочва в „Сатанистите на XX век“, че през  започващия

ХХ в. сатанистите ще действат все по-активно, съхранявайки всички мерки на конспирацията, както и по-рано. Много други автори винаги са давали характеристика на сатанинските общества като „тайни“, „секретни“, „задкулисни“, „нелегални“, „прикрити“ и т.н. И такива те ще бъдат винаги. Целта на тяхната подривна дейност е унищожаването на християнството и националните държави, които пречат за създаването на Единно световно правителство, начело на което ще застане управител, когото християните наричат Антихрист.

Всичко това е описано в последната книга от Светото писание – „Откровение“ на Йоан Богослов („Апокалипсис“) . Едва тогава маските ще паднат, тайните общества ще станат ненужни. Както е казано в Новия завет: „Няма нищо тайно, което да не стане явно, нито съкровено, което да не стане известно“ (Лк. 8, 17).

По мои наблюдения през последните три-четири десетилетия – към края на Студената война  и разпадането на Съветския съюз – в цял свят рязко се активизира дейността на масонските ложи. За масоните и тайните общества има безброй публикации. Говори се за „ренесанс“ на масонството и другите сатанински задкулисия. Забелязва се обаче, че през настоящото столетие дейността на „дълбоките“ сатанисти отива на заден план. Публикациите, свързани с тях, са доста по-малко. Според експертите, това не се обуславя от факта, че дейността им е станала по- секретна. И че публикациите за тази дейност се блокират в електронните медии. Не, причината е в това, че тези общества залязват необратимо. Те са нужни на авторите на проекта за Единно световно правителство (ЕСП) само докато секретността е необходима за придвижването му. Днес, по мнението на инициаторите и бенефициентите на проекта за ЕСП (т.е. световния елит), такава секретност вече не е необходима. Днес по повод тайните общества може да се каже с думите на Шилер: „Мавърът свърши своята работа, мавърът може да си ходи.“ Човечеството вече е поставено под ефективния контрол на световния елит и „асистентите“ от тайните общества могат да напуснат сцената на световната политика.

Формално различен род масонски ложи продължават да съществуват, но те вече наподобяват клубове, където хората прекарват свободното си време, често неразбирайки до край какво е това масонство. Членството в масонски ложи вече не се крие. Така, както не се крие принадлежността към ЛГБТ обществата или други „нестандартни“ общества.

Тайните общества се превръщат в „културен остатък“ от миналото. Единственото, което все още не се разкрива, е съставът на световния елит. Но т. н. „конспиратори“ имат представа за неговия персонален състав. Маските обаче ще бъдат свалени тогава, когато световният управител (Антихристът) се възкачи на престола.

За това, че сатанизмът открито излиза на сцената, има много свидетелства.

Например в САЩ при президента Барак Обама беше легализирана църковната организация „Сатанински храм“, която дотогава действа в „сивата“ зона. Сатанистите вече не само водят открито антихристиянска пропаганда, но им предоставят данъчни облекчения и др. преференции от страна на държавата. През нощта на 25-ти юли 2015 г. в Детройт, щата Мичиган, поставят голяма бронзова статуя на Сатаната. За тържественото откриване на статуята на Бафомет съобщават даже водещите медии в САЩ и то без никакви критични забележки. Сатанистите планират да пренесат този монумент във Вашингтон. По техния замисъл той трябва да замени монумента на Десетте Божи заповеди, който е поставен при Капитолия през 2012 г. Между другото Върховният съд на щата Оклахома неотдавна реши, че паметникът на Десетте Божи заповеди е незаконен.

В Стария свят проявите на сатанизма са още повече. Например, в Страсбург зданието на Европарламента е построено във вид на разрушената вавилонска кула. Но това не е напомняне за уроците, които човечеството трябва да извлече от разрушаването на кулата. Това е призив да се повтори дръзкият опит на вавилонския цар Нимрод да построи „кула до небето“, за да стане равен на Бога. Идеята е за строителството на новата кула да се впримчат народите от цяла Европа.

Брутално предизвикателство към Стария свят, разкриващо антихристиянската същност на европейския елит, се извърши преди осем години в Швейцария с „Тържественото откриване на Сен-Готардския тунел“ на 1-ви юни 2016 г. Това е най-дългият (57 км.) железопътен тунел в света. Той минава през Алпите, съединявайки Швейцария и Италия и е построен за 17 г. и 12 млрд. долара. На откриването му са поканени държавните глави на най-големите европейски страни: Ангела Меркел, Франсоа Оланд и Матео Ренци, присъства еврокомисарят по транспорта Виолета Булц, министрите на транспорта на редица европейски държави и множество сътрудници на европейската администрация. Поканени са и представители на основните религиозни общности в Швейцария. В мероприятието, в което участват над 600 актьори, главното действащо лице е Луцифер в облика на козел. Актьори, изобразяващи работници, го призовават в този свят. Демоните, единият от които особено отвратителен – с крила, разплуто тяло на мъж с женски гърди и огромна глава на дете, запълват цялото представление и са представени като стопаните на тунела. В интернет могат да се намерят множество материали с отвратителните сцени. Потресаващо е, че всички присъстващи чиновници остават доволни, никой не се възмущава и не обръща глава. Според президента на Швейцария събитието е “голяма крачка” към сближаването на народите и икономиките. Не са ли тези думи намек за скорошното образуване на световно правителство? Християнските коментатори акцентират върху тях. “Голяма крачка” накъде? Към последната страница на земната история, описана в „Откровение“ на Йоан Богослов. На желаещите по-подробно да се запознаят със сатанинското шоу препоръчвам моя видеокоментар „Готардски тунел, В. Катасонов“.

И ето отново виждаме не по-малко нагло действие от сатанински характер, което се случи във Франция на 26-ти юли, по време на откриването на Олимпиадата. За този кощунствен спектакъл, пародиращ картината на Леонардо да Винчи „Тайната вечеря“, се писа достатъчно. Дори олимпийският флаг е издигнат наобратно. Някои смятат, че това не е грешка, а символ на сатанизма. Ефектът от откриването на олимпиадата е даже по-мощен отколкото при откриването на железопътния тунел през 2016 г. Откриването на олимпиадата е гледано от няколко милиона човека в реално време. Още повече са го гледали в интернет. Световното задкулисие направи тест за послушание на човечеството по време на така наречената „пандемия от ковид“ през 2020-2022 г. и съдейки по всичко остана доволно от резултатите. Сега очевидно си имаме работа с нов тест – за толерантността на хората към сатанизма. Световното задкулисие със сигурност ще анализира обществената реакция на спектакъла в Париж. И ако тя бъде вяла, ще предприеме следващите крачки по изграждане на Единно световно правителство. По замисъла на елита единно трябва да бъде не само правителството, но и религията – религия на поклонение към Сатаната и неговия слуга, наречен Антихрист.

Превод: Людмила Младенова