България

АГРЕСИВНА ГЛОБАЛИСТКА НАМЕСА ЗАСТРАШАВА СЪЩЕСТВУВАНЕТО НА БЪЛГАРИЯ

Споделете в мрежата

Автор: Румен Дечев

Преди дни писах за протеста като геополитически дуел. Писах също, че в този дуел глобалистите играят по-хитро, съответно – по-опасно за България. За тях не е важно самото сваляне на Борисов, а всяването на хаос в страната, в който да решават стратегическите си задачи, притискайки всички страни. Вече имаме нагледни свидетелства.

  1. Да започна с изненадващото за мнозина предложение на ГЕРБ за промяна на Конституцията. Масовите коментари са, че с него Борисов търси начин за отлагане на оставката. Всъщност то е договорено още в края на миналата година. „Наскоро се договорихме с българското правителство да проведем диалог за реформа в Конституцията.“, заявява пред БНР на 9 януари т.г. Дейвид Хейл, зам. държавен секретар на САЩ. В глобалистки дух е и съдържанието на проекта. Липсва определението за семейство като съюз между мъж и жена, съответно пада препятствието пред ратифициране на Истанбулската конвенция. Вижте какво странно единодушие с въжделенията на т.н. „Отровно трио“, изразявани от „юриста“ Хаджигенов, всъщност глуповат бивш боксьор. Хаджигенов, знаем, си пада по гейбраковете. Проектът предвижда 120 членен еднокамерен парламент, ще рече обикновени закони могат да се приемат с 31 гласа (50%+1 гласа от кворума), Великото народно събрание отпада, а промените в Конституцията ще се правят с 80 гласа (2/3 от броя на народните представители). Не е трудно да се забележи, че тези разпоредби в проекта намаляват значително гаранциите за националния суверенитет. Което е и мечтата на глобалистите.
  2. Вторият факт е съобщеното вчера по медиите с половин уста от соросоида Бабикян съгласие за ново правителство с лицето Николай Младенов, израелтянин, верен слуга на глобализма и бивш герберски министър. Значи „триото“ се отказава от искането си за оставка на ГЕРБ и съставяне на служебен кабинет, за каквото искане поне създаваше видимост. Властта се отхвърля изцяло в ръцете на глобалистите с глобалистки проект на нова Конституция. И да добавя нещо, което като че ли никой не забелязва. Чл. 64. (2) от настоящата конституция предвижда, че „В случай на война, военно или друго извънредно положение, настъпили по време или след изтичане на мандата на Народното събрание, срокът на неговите пълномощия се продължава до отпадането на тези обстоятелства.“ А „друго извънредно положение“ глобалистите предвиждат да наложат на света още следващия месец, използвайки манипулациите с измамата КОВИД-19.
  3. Все ми се иска да вярвам, че опасностите, които ни застрашават, ще доведат до нашата мобилизация и изоставяне на модела – „празни приказки по фейса“. Единственият изход за спасение е създаването на национална организация. Но на простия, егоцентричен и мързелив човек как да му го обясниш.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *