Геополитика Дълбоката държава Политика Разузнаване САЩ

БАЙДЪН УКРИВА СЕКРЕТНИ ДОКУМЕНТИ

Споделете в мрежата

В понеделник беше разкрито, че строго секретни разузнавателни документи, свързани с Украйна, Обединеното кралство и Иран, са открити в личния кабинет на Джо Байдън малко преди междинните избори през 2022 г. След това, правителствени служители откриха още секретни документи в дома на Джо в Делауеър – в гаража му до неговата кола „Corvette“. Възможно е да има още документи укрити от Байдън.

документие в гаража Байдън

Главният прокурор на САЩ Мерик Гарланд назначи в четвъртък специален съветник, който да разследва боравенето на президента Байдън със секретни документи, датиращи от администрацията на Обама. Това разследване може да доведе до импийчмънт, отстраняване на Байдън и промяна в геополитическите процеси.

Съединените щати са разтърсени от мега скандал, който ФБР и медиите умишлено са прикривали по време на междинните избори за Сенат и Камарата на представителите. Явно целта е била да не се влияе на нагласите на американския избирател и да се осигури комфорт на Демократите в изборния ден. По същия начин медиите и службите за сигурност мълчаха за скандала със лаптопа на сина на Байдън в навечерието на президентските избори през 2020г. Колониалните масмедии в България объркано мълчат и не обелват и дума по случая. Въпреки че, в тези документи има много информация засягаща и нас, след като политическите марионетки ни превърнаха в активен участник в конфликта в Украйна.