Бойко Борисов България

Бойко иска да ни ваксинира задължително

Споделете в мрежата

автор: Румен Дечев

Преди Великден Борисов предупреди, че, ако хората си тръгнат по празниците, хладилните камери може да се използват за „съхранение на трупове или площадките, на които се пързалят децата, да станат морги”!??? Великден мина, обещаните трупове ги няма. Нормално е да си помислим, този човек да не би да си е загубил разсъдъка?” Не че някога го е имал в големи количества, но Борисов винаги е бил трезв тарикат. И в този случай е така. Страх го е, че след масовото пътуване по Великден хората ще прозрат целия скалъпен маскарад.

Но защо целият този цирк? Отговорът ще намерим в изявленията му от същото време: „До няколко месеца ще има ваксини, ще се намерят ваксини” Аха, Борисов иска да ни ваксинира, докато още сме в извънредното положение, без възможност за дискусия и без право на съпротива. И забележете, не с каква да е ваксина, а с ваксините на Бил Гейтс, които, оказа се, убиват. Планът ни става ясен от действията на борисовата представителка в Европейската комисия (с непривичното име Габриел). Тя се е срещала лично с Гейтс още в началото на октомври 2019 г. Интересно е, че „Специален акцент [в разговорите си] те поставили на съвместното финансиране за клинични изследвания на лекарствени продукти за справяне с инфекциозните заболявания”… Виж ти, откога Гейтс и Габриел са предполагали появата на широко разпространени инфекциозни заболявания, които да изискват ваксиниране?! Естествено, срещите им стават регулярни. Само преди седмица те вече говорят за конкретни мерки за справяне с предизвикателствата, свързани с коронавируса”, а пак ваксините са в центъра на тези мерки.

Някои обсъждат теория на конспирацията. Хайде бе, хората просто искат да ни ваксинират. Ама ваксините били отровни! Че то доматите от пазара да не са много читави… Гарантирано от ГЕРБ.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *