България Ваксината КОВИД19 СЗО

БЯЛАТА МАФИЯ НА ПЪРВА ЛИНИЯ (видео)

Споделете в мрежата

АВТОР: КОНСТАНТИН В. КИСИМОВ

Вижте какво се случва в някои български болници и защо ковидианското здравеопазване е нещо престъпно!
Репортаж със скрита камера на една сестра, която се бори за лечението на брат си, но се сблъсква с ковидиалната медицинска система.
Предисторията не се разбира добре от началото на видеото, жената е заета да се разправя със служителите на болницата, затова – кратък преразказ:
Братът на разказващата – Венелин е с продължителна бъбречна криза от 8 ноември. Постъпва в нефрология във Военномедицинска академия в София. В отделението му правят изследвания за бъбречния проблем и го преглежда професор, който му казва, че трябва спешна операция, защото запушването (хидронефрозата) иначе ще унищожи бъбрека до един месец. Правят и план за поставяне на някакъв стенд, който да отпуши бъбрека. При постъпването си, Венелин е представил отрицателен тест за ковид.
Междувременно лекар от отделението започва да се заяжда защо пациентът не е ваксиниран за онова, какъв е такъв човек да не е ваксиниран и защо не иска да се ваксинира.
По-късно, внезапно и без Венелин изобщо да разбере какво става, го изписват от нефрологията и го местят в ковид отделението. Започват да твърдят, че вторият му тест за ковид – PCR, направен в болницата, е бил положителен. Пациентът не е видял теста си за ковид с положителен резултат.
От урологичното отделение първоначално твърдят, че са дали всички документи на Венелин при изписването му оттам, после признават, че не са, но отказват да ги дадат и на сестрата на пациента – не били готови. Посещението във ВМА завършва с изхвърляне на сестрата от частната охранителна фирма на болницата.
В резултат на всичко това, Венелин всъщност е лишен от спешната операция, от която се нуждае, направили са опит да запълнят ковид-отделението с неваксиниран човек. Освен, че поставят здравето и живота му в риск, също така и жестоко го измъчват, защото докато е обявен за карантиниран, той не може да получи лечение за бъбрека – в същата болница или другаде.

Видео:

https://www.facebook.com/100073994723226/videos/903302437040409

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *