САЩ Тръмп

Внимание!!! Дълбоката държава организира майдан срещу Тръмп

Споделете в мрежата

автор: Румен Дечев

Не се оставяйте да бъдете заблудени! Това, което виждате на тази снимка, не е борба на полицията срещу народа, както искат да го представят, а организиран от Дълбоката държава и Сорос преврат срещу Тръмп. Майдан в Америка. Протестиращите са платени леви соросоиди (вижте логото на клипа – redfish) Тръмп обяви организацията, която стои зад тях, „Антифа“ (т.е. антифашисти 🙂 ) за терористи. По заповед на Сорос те рушат, бият, чупят и не с цел да се противопоставят на расизма, а за да разгърнат хаос в страната и недопуснат преизбирането на Тръмп, човекът който пази САЩ и света от педофилските напъни и ваксините на Бил Гейтс.

А сега спомнете си какви ги вършат същите тези „Антифа“ (антифашисти) в България. Член на „Антифа“ е Джок Полфрийман, който уби с нож един български младеж и рани друг в самия център на София. И замислете се защо въпросният Джок Полфрийман беше пуснат предварително от затвора, кой така настоятелно се застъпи за него? И какво прави той в момента?

Не се оставяйте да ви измамят, това са червени соросоиди. Те се борят срещу народа, за интересите на финансовата олигархия. Същото, което правеха Троцки и Ленин по време на Октомврийската революция с парите на Уолстрийт. Гледали сме го този филм.

Да застанем зад Тръмп, първият президент след Кенеди, който се обяви срещу Уолстрийт и Дълбоката държава и е на път да ги победи!

4 Replies to “Внимание!!! Дълбоката държава организира майдан срещу Тръмп

 1. Хората са тези, които са маша в ръцете на управляващите. Винаги е било така – историята непрекъснато го доказва.
  Каквато и война да се обяви, народа е бил пушечно месо.
  В близкото минало имаме десетки примери, на масова смърт в различни държави. А какво да кажем за войните от по-далечно минало, в които така са настройвали съзнанието на мъжете, че и на жените, щото те доброволно са влизали в ръкопашен бой с „врага“, в името на някаква кауза.
  Сега човечеството се поизнежи и младите мъже, сред тях виждаме и млади жени водят „война“ чрез палежи, счупени витрини, обърнати коли и крясъци.
  Дали имат идеал – имат разбира се, та те получавт заплата за тези си действия, както между впрочем е било впреди 100 или 200 години и винаги.
  Съзнанието на човечеството отново е разделено и всеки мисли, че е прав и справедлив.
  Наистина, в една държава да се получи гражданска война, си има основателни причини, които са били наслоявани десетки години, но сега, когато добре виждаме, че това си е политически или по-скоро дори не е политика, а драконовата система се изправя срещу ново раждащата се система, която е с намерение да измете старото, гнилото, грозното, смъртоносното и плаашещото.
  Това е война, в кято ако Тръмп победи, а той във всички случаи ще победи, света ще усъмне с ново начало.
  Истина е, че върху руините на един светотвен ред ще се роди нов ред, но ние вярваме, че този ред ще се гради не върху силови структури, а върху духовни, които ще ни отведат към Светлината.

 2. Не съм вярвал че ще му го призная, но тоз шоумен е нестандартен и като на шоу си прави политиката… Сега е притиснат иска помощ – от мен я имаш копеле зловещо…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *