България Ваксината КОВИД19 Политика Предаване на живо

ДОЦ. МАНГЪРОВ – ПРЕЗИДЕНТ НА НАРОДА! (видео)

Споделете в мрежата

АВТОР: РУМЕН ДЕЧЕВ

Идват президентски избори, отново ли ще ни измамят? Защото на миналите ни измамиха. Издигнаха уж човек от народа, който щеше да се бори с олигархията… А той направи две служебни правителства от соросоиди, а сега бута напред глобалистки тарикат, който настоява за масово ваксиниране (Кирил Петков). За мен Радев е изгубил народното доверие и е време на неговото място да дойде друг, който наистина да мисли за хората.

Най-ясният индикатор, че Радев не защити сънародниците си, бе отношението му към ковид-мерките. А те се превърнаха в най-големият въпрос на днешната политика. Защото засягат съдбата на милиони хора. Докато правителството беше на Борисов, отговорността за въвежданите абсурдни мерки падаше върху него. И всички очаквахме, че когато Радев състави служебно правителство, то ще провежда алтернативна здравна политика. Уви, не стана така, служебното правителство продължи по пътя на ГЕРБ, по пътя на глобализма. И точно тук се получи голямото разделение в обществото, защото въпреки натрапчивата пропагандистка кампания се ваксинираха едва 18% от населението, а поне 70% не искат да го направят. Оказва се че тези 70% нямат свое политическо представителство. Съществуващата политическа власт, която по презумпция трябва да изразява техния интерес, защото те са мнозинството, върви срещу тях, налага им абсурдни и тиранични мерки против собствената им воля.

Какъв е изходът от тази ситуация? Точно в навечерието на президентските избори той може да бъде единствено алтернативна президентска кандидатура. Това е напълно възможно, защото общественият интерес е ясно очертан, проявили са се групите и активистите, които го изразяват. В медийното пространство се откроиха личностите, които се противопоставиха най-решително на абсурда и станаха символ на гражданската съпротива. Всички предпоставки за превръщането на социалния процес в политически са налице. Остава да се намери кандидатът. За него едва ли може да има спор. Този, който от самото начало най-решително се противопоставяше на спекулациите с Ковид-19 и разрушителните мерки уж за неговото преодоляване, бе доц. Мангъров. Придобил огромна популярност, ползващ се с доверието на милионите противници на мерките, доц. Мангъров е човекът, който може да доведе борбата с абсурдните мерки до победен край. От гражданските активисти зависи да го подкрепят.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *