България Геополитика избори Политика

ЗАКРИВАТ „ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ“

Споделете в мрежата

АВТОР: РУМЕН ДЕЧЕВ

Сайтът „Гласове“ ни съобщава, че отлива на гласове от „Демократична България“ към „Промяната продължава“ на Киро Еврото предизвиква борба за места в листите, съответно скандали, искане за оставки и възможен крах на водещата доскоро формация на майкопродавците, създадена от социалното инженерство на фондациите и съмнителната фигура на Иво Прокопиев.

  1. СВЕТОВНОТО ФИНАНСОВО ЗАДКУЛИСИЕ И БЪЛГАРСКИТЕ ПАРТИИ
    Аз имам друга интерпретация на събитията, за която съм писал и по-рано. Световното финансово задкулисие, което стои зад подобен тип антибългарски образувания, търси партия, която да изразява по-ефективно, чрез участието си във властта, нейните интереси. Не че днес всички български партии от БСП, през ГЕРБ, до ДПС не го правят. Но всички те се съобразяват и със свои вътрешни или международни ангажименти и не попадат напълно под властта на Глобалисткото задкулисие. Така ГЕРБ, ДПС и Атака защитаваха и интересите на руската мафия (Южен и Турски поток), а БСП колкото и да е била вярна в своето ръководство (Първанов, Станишев, Нинова) на глобалистите от Уолстрийт, е била принудена да се съобразява с исканията на своя електорат. Самият процес на излъгването му изисква доста усилия, което пречи на безразделното господство на глобалистите. А те искат точно това – безразделно, безотказно господство, което в конкретната ситуация означава ваксиниране и поставяне под биологичен контрол на българската нация. Със старите партии не се получаваше. Затова на тях им е нужна формация, която единствено и директно да изпълнява техните нареждания.
  2. ПРОЕКТЪТ „ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ“ НЕУСПЕШЕН
    Такава напълно подчинена формация от майкопродавци досега бе коалицията между ДСБ и „Да, България“, наречена „Демократична България“, финансирана от глобалистите и вървяща сляпо след тях. Но поради ниския умствен и морален потенциал и съответно слабия авторитет на лица като Атанас Атанасов и Христо Иванов, и хората около тях, тя не успява да привлече нужния за участие във властта електорат, съответно да реализира целите на глобалистите.
  3. НОВИЯТ ПРОЕКТ Е ПРОМЯНАТА ПРОДЪЛЖАВА, СТАРИЯТ ГО ЗАКРИВАТ
    Затова се появи новият проект „Промяната продължава“. Той получи далеч по-широк обхват от „Демократична България“, вследствие на което съществуването на последната става излишно. Кой хвърля пари на вятъра? Затова и в процесите на разпад в „Демократична България“ аз виждам не просто естествен процес, но планирания и подпомогнат от вън разкол на ненужната вече структура, за да се пренасочи потенциал към не по-малко вярната, но по-авторитетна „Промяната продължава“.

В малки потиснати страни като България геополитическият фактор е най-важният и трябва да се научим да го разпознаваме.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *