Война Геополитика избори Политика Русия

ЗА НОМИНАЦИЯТА ЗА КАНДИДАТ ЗА ПРЕЗИДЕНТ НА ​​РУСИЯ

Споделете в мрежата


Моите предимства в сравнение с настоящия президент в условията на СВО:

1. Президентът отказва да ръководи военни операции, смята се за некомпетентен във военните въпроси. Считам се за по-компетентен във военните въпроси от действащия президент и определено повече от действащия министър на отбраната, така че бих могъл да изпълнявам задълженията на върховен главнокомандващ, както се изисква от Конституцията на Руската федерация.

2. Нашият президент е изключително лековерен човек, 8 години беше воден за носа заедно и поотделно от Обама, Тръмп, Макрон, Меркел, Порошенко и Зеленски. Излъгаха го в Минск, в Нормандския формат, в Истанбул и много други места. От своя страна мога да кажа: от 2014 г. никога не съм наричал тези хора, които водеха за носа действащия президент, скъпи и уважавани партньори, напротив, никога не съм им вярвал.

3. Настоящият президент е твърде мил. Когато СВО започна преди година и половина, той успя бързо да се увери, че е воден за носа не само от уважавани западни и киевски партньори, но и от ръководителите на нашите правоприлагащи органи, разузнаване и военно-промишлен комплекс. Оказа се, че нито държавата, нито армията, нито индустрията на Русия са готови за война, а т. нар. Украйна изобщо не е сламено плашило във военно отношение. Въпреки това всички ръководители на тези структури (както и други, например Централната банка) останаха на местата си и продължават да ни учудват с некомпетентността си. Изобщо не съм толкова мил, което мога да докажа на практика.

4. Нашият президент има много приятели милиардери и други бизнесмени, на които не може (според горната доброта и широта на душата) да откаже нищо. В резултат на това износът на капитали от Руската федерация продължава, военното производство расте много по-бавно, отколкото растат капиталите на приятелите на президента. Нямам нито един приятел, дори милионер, като цяло има малко приятели и по принцип всички те не са богати хора. Съответно няма да се налага да се поддавам на желанията на моите приятели в ущърб на руската икономика.

5. Владимир Владимирович е високо морален човек, винаги верен на думата си и твърдо изпълняващ обещанията, дадени на онези, които го доведоха на власт в края на 90-те години. Не съм обещавал нищо на никого и затова мога да пренебрегна всички лични гаранции на всички президенти на Руската федерация от 1991 г. до днес, ако считам, че това е полезно за народа и държавата.

6. Не съм толкова атлетичен и здрав, колкото беше Владимир Владимирович на моята възраст, така че няма да мога да ви безпокоя, уважаеми избиратели, чисто физически повече от 20 години, дори изведнъж да имам желание да ви досаждам след военната криза и нейните най-тежки последици.

И.И. Стрелков. 30.08.2023 г.