България избори Общество Политика

КАТАСТРОФАЛНИ ЗА БЪЛГАРИЯ ИЗБОРИ

Споделете в мрежата

АВТОР: РУМЕН ДЕЧЕВ

Както и парламентарните избори и президентските бяха катастрофални за България. Спечели протежето на антибългарските сили – Радев. Но и никаква алтернатива не се появи да ни вдъхне надежда. Така бе не само на балотажа. Никаква алтернатива нямаше и на първия тур. Само пълни глупаци могат да смятат подставеното лице Костадинов, лансиран от Врабевски и БТВ, за алтернатива. За съжаление глупаците преобладават в тази страна и я водят към катастрофа. Дори на балотажа 80% неваксинирани българи в мнозинството си не отидоха да гласуват, когато кандидат беше главният ваксинатор, главната заплаха за тяхното съществуване, или дори гласуваха за него. Последиците ще са трагични. Радев, а особено тези, които му дърпат конците, ще се почувстват с развързани ръце да унищожат България. Лелки и дебили решиха съдбата ни.

За Герджиков какво да кажа. Той си е типичен университетски човек, просто не беше за тая работа. Не прояви капка решителност, капка самостоятелност, капка инициативност. Стоя и гледа как ГЕРБ и ДПС го употребиха. Жалко.

Е, има някакво отрезвяване сред ограничени групи от хора, но не и до степен да се предприеме нещо сериозно. Пак ще гледаме какво става навън и дали някой ще дойде да ни спасява. Аман от това безхаберие. Съсипан народ, обездушевен, оглупял, деградирал. И лелки, които харесват Радев. Боже опази!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *