България Ваксината Зелен сертификат КОВИД ТЕРОР Политика

КОСТАДИНОВ – БОРЕЦ СРЕЩУ ЗЕЛЕНИЯ СЕРТИФИКАТ ИЛИ ВНЕДРЕН ПРОВОКАТОР

Споделете в мрежата

АВТОР: РУМЕН ДЕЧЕВ

На Костадинов му нямам доверие – създаден е от глобалистките сили (Врабевски и БТВ) и няма как да не обслужва интересите им. БТВ не престават да го канят, очевидно прозира желанието на задкулисието да го утвърдят в политическото пространство, където да подкрепя проектите им и блокира появата на истинска национална партия. И той наистина го прави. Прави го завоалирано, така че хората да не се усетят, но го прави. Преценете сами.

КОЦЕТО ЗА ЗЕЛЕНИЯ СЕРТИФИКАТ
Коцето непрекъснато говори срещу зеления сертификат, обаче уж срещу зеления сертификат, а на практика за него. Днес въпросът дали Народното събрание да стане подвластно на зеления сертификат се оказа един от решаващите. Защото докато зеленият сертификат не действа в Народното събрание, няма начин да се отиде не само на задължително ваксиниране, но и да наложат зеления сертификат при достъп до работа. За да се въведе такава мярка, тя трябва да е валидна за всички работещи, вкл. и за депутатите. Ето защо тя не трябва да се прилага в НС, това е жизнено важно за нас. Какво говори Копейкин по този въпрос? В безкраен брой интервюта той се възмущава откъде накъде зеленият сертификат ще е валиден за мола, а няма да е валиден за НС, като допълва „там да не са богоизбрани“. Типичен прийом да се играе върху дребния егоизъм на хората, а да се заобиколи принципният въпрос. После отправя нападки защо няма зелен сертификат в Министерството на здравеопазването, в другите министерства, в Президентството и в областните управи. Ерго Копейкин на практика иска навсякъде да се приложи зеленият сертификат, защото нямало да е честно да важи за едни, а да не важи за други. Така „националистът“ проправя пътя към принудителното ваксиниране. За да разберете по-ясно позицията на Костадинов, сравнете я с тази на ИБГНИ на фалшивата Мая Манолова и глобалистките слуги и подставени лица адв. Хаджигенов и Арман Бабикян.Тя е една и съща, и ИБГНИ и Костадинов буквално с едни и същи думи се възмущават от „неравенството“. Видно е, че ги ръководи един ПР-център, едни и същи думи им влагат в устата. Само дето Коцето, като „националист“ уж е против зеления сертификат, а откровените глобалистки слуги от ИБГНИ са за него. На практика говорят едно и също и вървят в една посока. Разберете го – Коцето е подставено лице, предател! Това е видно и от позицията му за вестник „Труд“.

КОЦЕТО ЗА ВЕСТНИК „ТРУД“
Вестник „Труд“, какъвто и да е Петьо Блъсков, той застана категорично срещу ковид-безумието и принудителните мерки. Това е причината подставеното лице на глобализма проф. Слави Минеков да ги изгони от сградата им с брутални полицейски мерки, без съдебно решение, в грубо нарушение на закона. Само да припомня, че лицето Слави Минеков беше част от т.н. „Отровно трио“ заедно с адвокатът на гейовете Хаджигенов и Арман Бабикян от „Отворено общество“ Варна. И тримата олицетворяваха „съпротивата“ срещу мутренския режим, „ръководеха“ протестите миналата година и хиляди наивни хора им вярваха. А те просто бяха внедрени лица на Задкулисието и в момента продължават да изпълняват неговите поръчки. Когато тогава с моите съмишленици посочвахме тази очевидна истина, мнозина ни обвиняваха, че саботираме протестите, на които впрочем редовно участвахме, на Пресиян даже му счупиха главата при голямата дандания. Сега същото се повтаря с другото поставено лице Костадинов. Има десетки, да не кажа стотици доказателства за неговата двойна игра, но заблудени хора колкото щеш. Да се върна на вестник „Труд“ и позицията на Костадинов. Вестникът е блокиран заради принципното му становище срещу ковид-терора, от ясно по-ясно. А какво казва неслизащият от екраните Копейкин? „Националистът“ и „борец“ срещу зеления сертификат не казва и една дума в защита на вестника, никъде не изобличава акцията на Минеков като провокация срещу опозицията на ковид-мерките, заета от „Труд“. Никъде, една дума не е казал. Но великодушно дава съвет на „Труд“ да се обърне към съда и да разчита на неговата честност?! Егати националиста! Осъзнайте се! Имате работа с изпечен, отдавна внедрен провокатор. Вижте истината в очите!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *