България Геополитика Политика Русия САЩ

КЪДЕ ЗАПОЧВА ГЕОПОЛИТИКАТА?

Споделете в мрежата

АВТОР: РУМЕН ДЕЧЕВ

Оставам с впечатление, че в България малко хора знаят отговора. А той е, че геополитиката започва с преструктуриране на политическото пространство на противника (или съюзника) така че да работи в твой интерес. У нас 30 години вече се води остра геополитическа борба между Русия и Запада. Сменят се марионетки, преструктурират се позициите за влияние… Американците направиха своя първи удар още с Луканов в рамките на БСП. После го разшириха със СДС. Руснаците гръмнаха Луканов и отговориха с инсталирането на „мадридския педераст“, както го наричаше проф. Николай Василев. Няма място да влизам в подробности, но такава беше логиката. В нея обаче нямаше място за българския интерес, страната се сриваше главоломно надолу.

След тройната коалиция дойде другата съветска пионка – Борисов. Осрал се до уши, той бе изместен не без помощта на посадения от американците Радев. Руснаците контраатакуваха с чалга звездата Слави. Янките мобилизираха своите протежета в служебното правителство и Демократична България. Ако не познаваме тази политическа рамка, няма да разберем нито едно от събитията на днешната политическа сцена. Например защо Слави уж е срещу Борисов и Пеевски, а на практика е с тях? Защото Слави, Борисов, ДПС, и Пеевски конкретно, са от един отбор – руския. И той има огромното превъзходство. Виждайки това, виждайки също, че марионетката им Христо Иванов е много слаба ракия, глобалистите в момента формират нов проект с министрите Кирил Петков, Асен Василев и Николай Денков. Но в тези геополитически схеми и противодействия място за българския национален интерес няма. Време е да го разберем, въпреки патриотичните декларации на Слави Трифонов или Кирил Петков. Петков прави патриотични декларации, ама ни прецака с еврото, Слави също ги прави, ама пази Гешев.

Една от важните страни на геополитическото противоборство на българска територия е кой ще овладее съдебната власт. Кого обслужва българската съдебна система, формирана от Пеевски, трябва да е ясно. Спомняте ли си как Николай Малинов, следствен за шпионаж в полза на Русия, напусна страната съвсем официално с разрешение на висш магистрат и отиде в Русия да получи орден лично от Путин. Как става това? А да сте чули нещо по повод последното дело срещу руски „шпиони“ уж заловени, арестувани и т.н. Няма и да чуете, поне при днешното разпределение на силите.

Потвърждение за написаното е изнесената от Валя Ахчиева информация за руското гражданство на председателя на най-мощното съдебно звено СГС. Изумително е, но е факт. Господинът няма българско гражданство, отрича да имал и руско, ама като се има предвид, че майка му е рускиня, няма какво друго гражданство да има. Е руснаците няма да го потвърдят, ако ги питаме, така както канадците не потвърдиха за Петков.

https://defakto.bg/2021/09/01/%d0%b2%d0%b0%d0%bb%d1%8f-%d0%b0%d1%85%d1%87%d0%b8%d0%b5%d0%b2%d0%b0-%d0%bc%d0%b8%d0%bd%d0%b8%d1%81%d1%82%d0%b5%d1%80%d1%81%d1%82%d0%b2%d0%be%d1%82%d0%be-%d0%bd%d0%b0-%d0%bf%d1%80%d0%b0%d0%b2%d0%be/?fbclid=IwAR3IHqT_w8y_C65Jixr1BZYhaCAXChLVNtGSt_mTLvOe4fp7uZdiE_CID6o

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *