България Галеви Мая Манолова

Лицемерие

Споделете в мрежата

автор: Румен Дечев

Мая Манолова, известна още като сестра Галева заради топлите си отношения с осъдените бандити братя Галеви, гостува на Сашо Диков. Там разправя как формирала някаква гражданска платформа, с която щяла да влиза в политиката. Брей да му се невиди! Аз мислех, че гражданският актив на Майчето се изчерпва с подкрепата на всички джендър инициативи в България… А то и платформа ще прави, страната ще спасява! Боже, помилуй мене грешния. Не ги разбирам тези работи.

Но Майчето ги разбира и продължава. С категоричен тон се запъва като дръглива кобила, дето, видите ли, никой олигарх не стоял зад нея. Хич, да не си и помисляте!. То пък Боко, нали все около службите се върти още от Буда-време, да вземе да я разобличи, че Галевите понаглеждали сестра си при последните общински избори.

Не й прави обаче впечатление това на Майчето – тя се е отдала на каузата на бедните! Че като си дърпа косите как банките ограбвали бедните и др. от тоя род, за малко да се просълзя. Тц, тц, ама точно Майчето ли дето прокара поправка в закон в полза на кредиторите и банките и в ущърб на длъжниците, сега ще спасява длъжниците от банките…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *