Народно социално движение НСД

МУТРИ ВЪН!

Споделете в мрежата

Народно социално движение се събра след протестите на 2-ри септември . Рекапитулацията – Пресиян с разбита глава, Стилян обгазен и ритан, Росен също засегнат от газ. Нашата позиция остава непроменена:

  1. Правителството на Борисов е нелегитимно. Неговата власт не се основава на честни избори, а на фалшификации и корупция. Органите на реда не са длъжни да му се подчиняват.
  2. Гражданското неподчинение е естествената защита срещу престъпната власт.
  3. Подкрепяме президента като единствена законна власт в България. Единственият изход от настоящата криза е назначено от президента служебно правителство, което да подготви честни избори.
  4. Исканията за свикване на Велико народно събрание и промяна на конституцията нямат никакво основание. Те са само маневра на компрометираното правителство за оставането му на власт. Обвиняваните в престъпления не могат да променят Конституцията.
    ОСТАВКА!

One Reply to “МУТРИ ВЪН!

  1. Много ми се искаше, да бяхме на контра протеста срещу повишаването на полицейските заплати! Щях да бъда с табло на което щях да обоснова своето ПРОТИВ! Ние сме тези, които формираме от нашите данъци полицейските заплати и не съм съгласен да им се завишават, когато те ни бият и арестува при нашите протести за ДОСТОЙНИ пенсии и тяхното осъвременяване по швейцарското правило! Когато протестираме срещу КОРУМПИРАНАТА власт, която те бранят! Когато е невъзможно да спиш на село без да те е страх да не ти окрадат животните, зимнината, да те пребият за мизерната ти пенсия, да ти окрадат дограмата, керемидите от селският ти дом, а полицията нехае. Каква полиция е това? Та как да съм съгласен да се завиши с 30% заплатата им, като те са срещу НАС-„лошият човешки материал“, а пазят престъпната и корумпирана местна и централна власт!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *