България Политика Посока

НАЗДРАВЕ ЗА ИЗМАМНИЦИТЕ!

Споделете в мрежата

Автор: Румен Дечев

Протичащата избирателна кампания отново е пир по време на чума. Пир на измамниците. Няма да коментирам представените в парламента партии, тях всички ги знаем, а ми е трудно и да определя кой от тях лъже най-много. Бойчо по принцип води с едни гърди напред, но на определени отсечки конкурентите му направо го задминават. Затова ще се спра на някои от задъхващите се да се преборят за място на трапезата.

На първо място „Възраждане“. Как нагло измами Костадинов маргиналите, че ще върне субсидията. Не я върна, хич и не му е минавало през ума да знаете. Ама точно щом я получи си купи нова кола и къща, жена му и тя, казват, се сдобила с апартамент. Е, били се развели преди година, ама живеели на семейни начала. То в прехода, ако всичко не е объркано? И не са купували нищо с парите от субсидията, да не си го помислите. Просто покупката съвпаднала със субсидията, просто съвпадение. Като разбрах за това съвпадение, се сетих за едно друго по официалните медии. В Гърция на един неудачник му били ваксина, след осем минути починал. Да не помислите, че е починал от ваксината, просто смъртта съвпаднала с ваксинирането, пишат в медиите… Така и при Костадинов

Чудя се кой да сложа на второ място и май ще са политическа партия „Движение на безпартийните кандидати“. Хъйде сега пак да го прочетем. Политическа партия (ПП) „Движение на непартийните кандидати“ Хем политическа партия, хем безпартийни! Че тези и за първото место могат да се кандидатират, направо ще изместят „Възраждане“ с Костадинов! : ) Ама сега по необходимост станали политическа партия за да участват в изборите, а по принцип били безпартийни, така заявяват. Я да видим тази работа, дали е така? Видна мома в листата на новата безпартийна партия е Стела Банкова. Започнала трудовата си кариера като секретарка на члена на Политбюро на БКП Георги Йорданов. Ама няма начин да си секретарка начлен на Политбюро на БКП и да не си самата чл. на БКП, другарите не го допуска, ще се сети някой. Не знам. И това е преди 10 ноември, друга епоха, не се брои, ще отвърнат опонентите. Съгласен, да видим нататък. След 10-ти секретарката се появява в редовете на царската партия НДСВ. Ашколсун. Щото и това не се брои. Царят е против партиите, значи и секретарката е била против. Продължаваме. Царят почва да се осира, извинявам се за израза, ама така си беше. Стоян Ганев го критикува и е изгонен, с него е изгонена и Стела Банкова (негов човек), но тя се опъва, твърди, че остава вярна на идеите на НДСВ (то пък едни идеи, казват запознати, всичко се свеждало до „Ще ви оправя за 700 дни“). И така бившата секретарка се озовава в парламентарната група „НИЕ“, зараждаща се партия, регистрирана 2009 г. На следващите парламентарни избори обаче се явява с партия „Атака“, а днес е с партия „Безпартийни“. Супер. Безпартийна на квадрат. Другият е Минчо Христов от „Атака“. Изгонват го от Атака защото защитавал педофила Кузов казват от партията, той пък твърди, че бил недоволен от Сидеров. В следващите избори участва от Зелената партия на Ал. Каракачанов. Беше безпартиен с „Възраждане“, сега е безпартиен в ПП „Безпартийни“. Третият виден безпартиен от партия „Движение на безпартийните“ е старият партиец Огнян Боюклиев. Идва от БКП, след това е в БСП, след това член на Политическия Съвет на ПП Българската левица и на УС на Европейската лява партия. Тия двете последните са за джендърството, ако не знаете. Председателката на ПП Българската левица редовно мааше гащи по гейпарадите. Да сериозен конкурент за първото място.

На трета позиция, но също с големи възможности да върви напред в класацията е ПП „Възраждане на отечеството“. Ама хем възраждане на отечеството, хем ще отстояват интересите на Русия като основна точка в програмата си. А най-вероятно имат за свое отечество Съветския съюз, защото до един са комунисти. Тогава обаче нямат нищо общо и с Русия, защото тези, които изградиха Съветския съюз унищожиха Русия преди това и продължават да я унищожават и днес, доколкото могат – справка Путин, Медведев, Кудрин, Герман Оскарович Греф, Нибулина и прочие. Та и тези трудно е да разбереш нито на кого служат, нито кое им е отечеството.

Е, да им кажем наздраве! Да са живи и здрави и да продължават да ни лъжат, щото си го заслужаваме.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *