България

НЕЧУВАНА НАГЛОСТ! СЪУЧАСТИЕ НА МАФИЯТА, ПОЛИТИЧЕСКИТЕ СИЛИ И СЛУЖЕБНОТО ПРАВИТЕЛСТВО!

Споделете в мрежата

АВТОР: РУМЕН ДЕЧЕВ

Пиша този коментар със закъснение, защото едва днес научавам за мотивите на оставката на директора на БНР Андон Балтаков. Това е най-невероятното и нечувано нещо, на което съм свидетел от времето на кретена Тодор Живков насам. Ще вметна само, че по мои съвсем странични наблюдения Андон Балтаков беше скромен, почтен и имаше желание да направи положителни промени в БНР. Самият факт, че човек с неговите качества успя да заеме директорския пост, звучеше като че ли обнадеждаващо и в дисонанс с цялата наша действителност. И сега, този свестен човек, един от малкото свестни хора на такъв отговорен пост в България, е принуден да подаде оставка, опасявайки се за своя живот и сигурност. След тайно влизане в неговия апартамент, при което по мафиотски се оставят демонстративни следи и последвала катастрофа със служебния му автомобил, Балтаков подава оставка. Нечувана наглост е, че генералният директор на такава институция като БНР е бил заплашен по такъв примитивен мафиотски начин. Това говори повече от всичко за състоянието на обществото, в което се намираме, за всеобхваната власт на мафията и сикаджийщината в нашата България.

Но единствено като нечувана наглост мога да определя и отношението на служебното правителство, вкл. на министъра на вътрешните работи Бойко Рашков, към оплакването на директора на БНР от отправените към него заплахи. Те просто не реагирали на сигнала на генералния директор. И едва след тяхното безпардонно дистанциране, Балтаков подава оставка. Нечувано! Кажете ми сега каква закрила може да очаква обикновеният български гражданин от своята държава, ако тя отказва да осигури сигурността дори на директора на БНР?

Единствено като нечувана наглост и безпардонна простащина мога да определя и коментара на служебния премиер Янев по този повод, който можете да прочетете в приложения материал. Нечувана наглост е и поведението на всички политически сили без изключение и президента Радев включително, които си траят мижитурски при такава бандитска проява на насилие над личността на едно отговорно държавно лице! Хора, дайте си сметка къде живеете и що за личности управляват държавата!

https://news.bg/politics/zaradi-splashvane-i-lipsa-na-podkrepa-andon-baltakov-napusnal-shefskoto-myasto-na-bnr.html

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *