България Ваксината избори Политика Протест

НЕ ЯМ ДОМАТИ С КОЛЦИТЕ!

Споделете в мрежата

АВТОР: РУМЕН ДЕЧЕВ

Повишена активност на присламчилите се към „Възраждане“. Има големи наивници между тях, щом са решили да ме агитират. Съжалявам, не ям домати с колците. Считам, че самото присъединяване към Костадинов демонстрира липса на морални устои (Пасков, Гунчева, Румяна Ченалова, известна като „гнилата ябълка на съдебната система“, Ангел Славчев, който предаде протестното движение през 2013 г., после се шмугна при Бареков…) или тотална неспособност да се преценят елементарни факти.

Кой е Коцето? – част от група кариеристи от обкръжението на Шкембе войвода, които го напускат неудоволетворени от личната си реализация. Доказателство? Напускайки Шкембето, се настанява при Валери Симеонов. Забележително!

Не, не мога да възприема сериозно човек, който ми дава Копейкин за пример. Същият Копейкин, който е отработен продукт на фондацията на Врабевски и БТВ, същият който измами хората, че ще върне субсидията, а накупи ред имоти на свое име и на жена си, с която уж се е развел, същият който хулеше по безпардонен начин антиваксърите, същият…, не стана ли твърде много? Доста въпроси, на които Пасков и Гунчева, иначе много приказливи, трябва да отговорят.

Домати ям, ама на салата, не с колците!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *