България Геополитика НАТО Политика Протест Русия

НОВА ГОДИНА – БОРБАТА ПРОДЪЛЖАВА

Споделете в мрежата

Нова година е! Да е здрава и плодоносна! Да е ведра и оптимистина! Желая го на всички приятели и съмишленици, на всички българи. В същото време никой не трябва да се заблуждава, облаците са се сгъстили над хоризонта и малко светлина може да се изтръгне само с големи усилия. Италианският архиепископ Карло Вигано свидетелства: “Силите на Злото – могъщи и организирани, се обединяват за битка със силите на Доброто – дезориентирани и дезорганизирани, изоставени от своите светски и духовни лидери”. Не сме ли го разбрали още? Те са мощни и организирани, ние – дезориентирани и дезорганизирани. Не го ли видяхме през миналата 2021 г.? Как тройка съмнителни личности, представяни в продължение на година по медиите като “Отровното трио”, уж борци срещу диктатурата на Борисов, увлякоха протестите във фалшива посока и в крайна сметка надуха платната на партии не по-малко, че дори по-опасни от самия Борисов. Нима “Демократична България” и “Промяната продължава” не са по-опасни от Борисов? Задължителното ваксиниране бе първата дума на харвардския възпитаник, а следващата – “Война”. Защото какво означава искането, направено някъде в квартирите на НАТО, подкрепено от “ДБ” и “ПП” за разполагане на чужди войски в България? Означава война с всички произтичащи последствия, които много хора дори не могат да си представят.

Така в самия край на 2021 г. харвардските празноглавци наред със зелените сертификати ни сервираха и покана за чужда окупация, като предпоставка за въвличането ни във война с Русия. Готови ли сме да се противопоставим? Българското общество, доколкото има мнение и доколкото го питат, категорично е против. Но и в политическо пространство очевидно има сили, които са против войната. Ясно го показа военният министър ген. Янев, който изрази твърда позиция срещу разполагането на чужди войски в България. Кой обаче застана зад него? Никой. Веднага започнаха атаки срещу министъра от страна на Кирчо Харвардчето и Христо Бойкикев. А “Възраждане” позорно мълчи. Ни Костадинов, ни напористата адвокатка Гунчева, ни Пламен Пасков са обелили и дума по въпроса, все едно не съществува. Което още повече засилва съмненията, че са  поредните подставени лица в българската политика, поредната лъжепатриотична организация, внедрена, за да разбие националната съпротива на българите. Не по-малко странно е и мълчанието на т.н. родителски организации – БРЦК, РОД, БРОД, иначе повече от гласовити. Нима въпросът за войната и мира, за живота или смъртта на българските граждани не интересува българските майки и семейства? Интересува ги и още как, но въпросните БРЦК, РОД, БРОД са се покрили в дън земя. За тях, както и за “Възраждане”, съдбоносният въпрос за разполагането на чужди войски на българска територия не съществува. Къде са да попитам и напористите протестанти, които се представяха за патриоти на патриотите? Къде е пасторът Костов да защити българската независимост от съмнително често предоставяната му медийна трибуна? А въобще някой надявал ли се е, че този отрекъл се от православието адвокат, забравил през дългите години в чужбина даже родния си език и говорещ с дразнещ акцент, ще тръгне да защитава България? Пази Боже, друга е тяхната мисия – антибългарска. Къде е бих добавил и свързаният с протестантите Шейтанов, специалист по международно право, да каже редно ли е някой извън страната да взема решение за настаняване на чужди войски в България? Няма го Шейтанов, както го няма и този от “Боец”, макар самото им име да задължава отношение по въпроса. Няма ги и разните новопоявили се  “левичари” от рода на “Без лого” и прочие. Тяхното мълчание в такъв отговорен момент поставя въпроса какви точно функции изпълняват в българското общество? Да мобилизират гражданите за съпротива срещу връхлитащите ги опасности или да ги дерозрганизират и демотивират? Въпросът за противопоставянето срещу опитите да ни наложат външна окупация, за да ни въвлекат във война, е основният лакмус за проверка на партии и граждански организации днес. Кои са национални и кои подставени, най-ясно ще разберето по отношението им към този въпрос. Траят ли си за разполагането на чужди войски в България, подставени лица са, предатели. Няма никакво съмнение.

Народно социално движение бе първата гражданска организация, която реагира на наглата агресия срещу България, толерирана от харвардския измамник. Ясно и категорично заявихме, че сме против разполагането на чужди войски в България, че подкрепяме становището на военния министър Ст. Янев. В първия работен ден на новата 2022 г. организираме митинг-шествие срещу опитите да бъдем въвлечени в планираната война срещу Русия. Митингът ще се състои пред Народния театър и Министерство на отбраната във вторник, 4 януари, от 17,30 ч. Очакваме всички, които разбират значението на този съдбоносен за страната момент, да се присъединят.

Румен Дечев, председател на Народно социално движение

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.