България Геополитика НАТО Политика Протест Русия

НОВА ГОДИНА – БОРБАТА ПРОДЪЛЖАВА

Споделете в мрежата

Нова година е! Да е здрава и плодоносна! Да е ведра и оптимистина! Желая го на всички приятели и съмишленици, на всички българи. В същото време никой не трябва да се заблуждава, облаците са се сгъстили над хоризонта и малко светлина може да се изтръгне само с големи усилия. Италианският архиепископ Карло Вигано свидетелства: “Силите на Злото – могъщи и организирани, се обединяват за битка със силите на Доброто – дезориентирани и дезорганизирани, изоставени от своите светски и духовни лидери”. Не сме ли го разбрали още? Те са мощни и организирани, ние – дезориентирани и дезорганизирани. Не го ли видяхме през миналата 2021 г.? Как тройка съмнителни личности, представяни в продължение на година по медиите като “Отровното трио”, уж борци срещу диктатурата на Борисов, увлякоха протестите във фалшива посока и в крайна сметка надуха платната на партии не по-малко, че дори по-опасни от самия Борисов. Нима “Демократична България” и “Промяната продължава” не са по-опасни от Борисов? Задължителното ваксиниране бе първата дума на харвардския възпитаник, а следващата – “Война”. Защото какво означава искането, направено някъде в квартирите на НАТО, подкрепено от “ДБ” и “ПП” за разполагане на чужди войски в България? Означава война с всички произтичащи последствия, които много хора дори не могат да си представят.

Така в самия край на 2021 г. харвардските празноглавци наред със зелените сертификати ни сервираха и покана за чужда окупация, като предпоставка за въвличането ни във война с Русия. Готови ли сме да се противопоставим? Българското общество, доколкото има мнение и доколкото го питат, категорично е против. Но и в политическо пространство очевидно има сили, които са против войната. Ясно го показа военният министър ген. Янев, който изрази твърда позиция срещу разполагането на чужди войски в България. Кой обаче застана зад него? Никой. Веднага започнаха атаки срещу министъра от страна на Кирчо Харвардчето и Христо Бойкикев. А “Възраждане” позорно мълчи. Ни Костадинов, ни напористата адвокатка Гунчева, ни Пламен Пасков са обелили и дума по въпроса, все едно не съществува. Което още повече засилва съмненията, че са  поредните подставени лица в българската политика, поредната лъжепатриотична организация, внедрена, за да разбие националната съпротива на българите. Не по-малко странно е и мълчанието на т.н. родителски организации – БРЦК, РОД, БРОД, иначе повече от гласовити. Нима въпросът за войната и мира, за живота или смъртта на българските граждани не интересува българските майки и семейства? Интересува ги и още как, но въпросните БРЦК, РОД, БРОД са се покрили в дън земя. За тях, както и за “Възраждане”, съдбоносният въпрос за разполагането на чужди войски на българска територия не съществува. Къде са да попитам и напористите протестанти, които се представяха за патриоти на патриотите? Къде е пасторът Костов да защити българската независимост от съмнително често предоставяната му медийна трибуна? А въобще някой надявал ли се е, че този отрекъл се от православието адвокат, забравил през дългите години в чужбина даже родния си език и говорещ с дразнещ акцент, ще тръгне да защитава България? Пази Боже, друга е тяхната мисия – антибългарска. Къде е бих добавил и свързаният с протестантите Шейтанов, специалист по международно право, да каже редно ли е някой извън страната да взема решение за настаняване на чужди войски в България? Няма го Шейтанов, както го няма и този от “Боец”, макар самото им име да задължава отношение по въпроса. Няма ги и разните новопоявили се  “левичари” от рода на “Без лого” и прочие. Тяхното мълчание в такъв отговорен момент поставя въпроса какви точно функции изпълняват в българското общество? Да мобилизират гражданите за съпротива срещу връхлитащите ги опасности или да ги дерозрганизират и демотивират? Въпросът за противопоставянето срещу опитите да ни наложат външна окупация, за да ни въвлекат във война, е основният лакмус за проверка на партии и граждански организации днес. Кои са национални и кои подставени, най-ясно ще разберето по отношението им към този въпрос. Траят ли си за разполагането на чужди войски в България, подставени лица са, предатели. Няма никакво съмнение.

Народно социално движение бе първата гражданска организация, която реагира на наглата агресия срещу България, толерирана от харвардския измамник. Ясно и категорично заявихме, че сме против разполагането на чужди войски в България, че подкрепяме становището на военния министър Ст. Янев. В първия работен ден на новата 2022 г. организираме митинг-шествие срещу опитите да бъдем въвлечени в планираната война срещу Русия. Митингът ще се състои пред Народния театър и Министерство на отбраната във вторник, 4 януари, от 17,30 ч. Очакваме всички, които разбират значението на този съдбоносен за страната момент, да се присъединят.

Румен Дечев, председател на Народно социално движение

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *