България НПО

НПО-тата не търсят справедливост, а се опитват да прикрият истината

Споделете в мрежата

автор: Румен Дечев

Тези, които натрапчиво твърдят, че искат справедлива присъда за Милен Цветков и всички загинали по пътищата, всъщност се стремят да скрият истината и обслужват Дълбоката държава. Да, те не търсят справедливост, а просто замазват нещата. Защото следствието още не е приключило, не се знае как прокуратурата ще формулира обвинението, дали става въпрос за предумишлено убийство или не, а НПО-тата вече искат присъда за непредумишлено убийство! Кажете ми какво е това – невежество или опит съзнателно да се прикрие истината?

Трябва да се настоява не за справедлив съд, а за открито публично разследване на обстоятелствата около убийството на Милен Цветков. Защото уликите сочат към предумишлено убийство и прикриване на фактите. Да срещате някъде информация как протича следствието? Да сте виждали обичащият камерите гл. прокурор да дава интервю по този разтърсил обществото случай? Няма такова нещо. Всичко е приключило. Забравете! А НПО-тата със своите митинги за „справедливост” подпечатват този фалшив подход.

Гледам стената на посочената като организаторка на протестите за „справедливост” Vesi Vasileva. Опитах се да я превъртя назад, но неизвестно защо успях да стигна само до 16 май. Но и това беше достатъчно, за да видя, че няма нито една публикация, която да изобличава фалша и конспирацията с „пандемията” от коронавируса. Нито една! Нито една публикация за опасността от задължителното ваксиниране или срещу Бил Гейтс. Нито една! Обаче за сметка на това има публикация, която ни дава за пример протестите в САЩ срещу Тръмп. Всички знаем, че тези протести бяха организирани от Дълбоката държава, за да събори от власт човека, който за първи път след Кенеди се опълчи на всевластието на финансовата олигархия.

Накрая направете си извода как ви манипулират ежедневно и ежечасно не само от телевизора, но и от фейсбук. Направете си сметка колко много са фалшивите инициативи и фалшивите герои, които организират всякакви на брой митинги, крещят на глас за оставката на Борисов и какво ли не. На практика обаче не дават никаква алтернатива, защото лозунги за сваляне на управляващите и даването им под съд издигаше още Борисов. Не помните ли как щеше да вкарва крадците от „тройната коалиция” в затвора?! Припомнете си тази подробност и вижте повторението в много от днешните „борци”. А пропо, на страницата на въпросната Vesi Vasileva, макар да няма и дума срещу измамата „коронавирус” има доста клипове на ПП „Възраждане”. Това е алтернативата, която виждат от НПО-тата. Защо ли? Може би защото популярността на Костадинов тръгна от парите на фондацията на Врабевски и предаванията на БТВ (наричана често антибългарската телевизия) и не на последно място, защото Костадинов смята, че ваксинирането трябва да е задължително…

Хора мислете, мамят ви!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *