България

ПОДКРЕПЯМ ПРОТЕСТА, НО НЕ И ПРОСТОТИИТЕ НА СОРОСОИДИТЕ!

Споделете в мрежата

Автор: Румен Дечев


Подкрепям протеста, но не и простотиите на соросоидите, като тази тук, където правят вуду-магия на Боко Мутрата, точно когато свири националният химн. Едва ли е случайно. И никой от тримата соросоиди, наречени „отровно трио“, не им е казал, че когато се свири химнът, се става прав. Трябвало е вуду-вещиците да го научат от майките си, ама, ако са ходили на детска градина, а „госпожата“ е била специализантка в Холандия… Да, опитват се да пробутат много зловредни неща, но Боко трябва да бъде свален. За това на площада!
Впрочем, точно протестът срещу Мутрата, който обединява различни хора, учи на национализъм. Какво е национализъм? Национализм имаме, когато се обединяват всички за някаква важна (национална) цел. Като през Възраждането, когато всички българи се обединяват, за да искат български владици, църковно служене на славянски език и български училища.
И днес има достатъчно проблеми, които да ни обединят – концесиите, здравеопазването, енергетиката, образованието, мигрантите, законът, Ковид-1984 и пр. Нека да ги дискутираме на площада. Това е пътят да наложим националното мислене въпреки „триото“, въпреки соросоидите.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *