България КОВИД19 Корпорации Политика Сорос

ПОРЕДЕН ГАФ НА СЛУЖЕБНОТО ПРАВИТЕЛСТВО НА РАДЕВ

Споделете в мрежата

АВТОР: РУМЕН ДЕЧЕВ

Служебното правителство (говоря в единствено число, защото е все правителство на Радев) направи някои важни неща – ограничен беше купеният вот и бяха разобличени немалко далавери на правителството на Борисов, особено по линия на магистралите. Също някои кадри на Борисов бяха отстранени от длъжност. Това е нещо, но българските граждани очакваха много повече. Вместо това служебното правителство направи куп катастрофални неща. Ще посоча само някои:

  1. Дошъл уж като алтернатива на Костадин Ангелов и неговата пЛандемична активност, здравният министър на Радев започна да провежда същата политика. Казват, че промяната във възгледите му станала след 5 часова среща с европейската комисарка по здравеопазването, от която излязъл като ошашавен. Но какво от това? Радев да не е поставял безгръбначен на този важен пост, а очевидно и сам не го е подкрепил да заеме принципна позиция срещу вредоносните попълзновения на глобалистите. Това е най-големият гаф на служебното правителство и направо престъпление срещу здравето на хората в България, срещу правата и свободите на българските граждани.
  2. Друга безгръбначна отстъпка пред глобалистите във вреда на българския народ беше подписването, без никакво обществено обсъждане, на споразумението за влизане в еврозоната. Това беше много подло и много антибългарско.
  3. Назначаването на прононсиран соросоид за министър на образованието беше поредно предателство срещу националните интереси.
  4. Свалянето на самолета на майор Терзиев над Черно море, станало при докрай неизяснени обстоятелства, заплашителното нахлуване на американска войскова част в български граждански обект и последвалото убийство на лейтенант Тодор Манчев говорят за груби пропуски в системата ни за национална сигурност, направо за загуба на суверенитет.
  5. Назначаването на Румен Спецов при всички уличаващи факти около продажбата на фирма с милионен дълг към държавата на неплатежеспособно лице беше подигравка с българските граждани. Едва ли това назначение е станало без намесата на знаменитата Херо Мустафа. В резултат системата ни за национална сигурност още веднъж е тежко пробита, като се знае характера на данните, с които оперира НАП.
  6. Друго катастрофално бездействие на служебното правителство беше случаят с генералния директор на БНР Андон Балтаков, чиято сигурност е застрашена и той е принудан да напусне поста си, без да получи никаква подкрепа нито от вътрешния министър, нито от министър-председателя, които е информирал.Това е невероятен гаф и въобще не се свързва с понятието нормална държава. Ако правителството не може да осигури сигурността на директора на важна държавна институция, как ще осигурява сигурността на обикновените български граждани. Пълен, невероятен абсурд.

Интересното е, че това служебно правителство на Радев въобще не си взема бележка, а, за да ни напомни, че съществува, ни предложи поредния си гаф – с големия турски кораб, заседнал на крайбрежието. Десет дни служебното правителство се мота и не предприе нищо, въпреки, че бе алармирано от най-различни страни. Според министър председателя, в чиито умствени способности сериозно съм почнал да се съмнявам, през това време то изучавало нормативната база и търсело възможност за намеса. Докато я търси корабът започна да потъва…

След като по съвети на доказания антибългарски провокатор Соломон Паси (изрекъл скверните слова „Майната му на православието“) Радев назначи първото си правителство с премиер царедвореца Огнян Герджиков, което беше пълен провал, сега при второто (и третото) си служебно правителство Радев затвърждава този провал. При все, че много медии гърмят за „успехите“ на служебното правителство и двама изкуствено популяризирани негови членове започнаха „политически проект“, фактите, които изреждам, говорят обратното. И се замислям, не е ли време да се ограничат несъстоятелните начинания на Радев на българската политическа сцена? Що за политик сме избрали да ни представлява?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *