България Ваксината КОВИД19 Корпорации Политика СЪПРОТИВА

ПРОМЯНАТА ОЗНАЧАВА ТЕРОР

Споделете в мрежата

НОВАТА ВЛАСТ 23.11.2021

Кирил Петков: „Ваксинацията ще е приоритет №1 на новото правителство. Смятам лично да се заема с тази тема.“ Лидерът на ПП „Продължаваме Промяната“, която спечели изборите на 14 ноември, заяви, че темите с ваксинацията, защитеността на населението и информационната кампания за това е приоритет номер едно на бъдещия кабинет.

ВЧЕРА 24.11.2021

Софийска районна прокуратура повдигна обвинение срещу 24-годишна жена за хулиганство – ударила трима души след забележка за маска. На 31.10.2020 г. около 19,30 часа обвиняемата влязла в магазин на бул. „Никола Мушанов“ в София, без предпазна маска, каквато се изисква във връзка с разпоредбите за предотвратяване на разпространението на пандемията от COVID-19 в търговските обекти.

ДНЕС 25.11.2021

Мъж на 24 години е задържан от ГДБОП заради публикувани във фейсбук коментари, свързани с катастрофата на АМ „Струма“, несъвместими с морално-етичните норми. Той е арестуван след подаден сигнал. Мъжът ще бъде разследван за извършено престъпление по чл. 162 от НК – проповядване на омраза, основана на народност, чрез информационна система. Текстът предвижда затвор от 1 до 4 години и глоба от 5000 до 10 000 лева.

УТРЕ???

Арестуваха жена, която е вилняла в социалните мрежи. Тя е публикувала във фейсбук коментари, свързани с пандемията от КОВИД-19, които са несъвместими с морално-етичните норми. Специалистите са категорични, че подобен тип поведението е особено опасно за общественото здраве. Редица неправителствени организации настояха за най-тежки наказания.

ЗАВЕТЪТ

Аз Васил Лъвский в Карлово роден, от българска майка юнак аз роден, не щях да съм турский и никакъв роб, същото да гледам и на милия си род.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *