България Ваксината КОВИД19 Протест

ПРОТЕСТЪТ ПРЕД МИНИСТЕРСТВО НА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО НА 20 ОКТОМВРИ

Споделете в мрежата

Изключително емоционален, наситен с енергия беше протестът срещу ваксините и зелените сертификати, организиран от гражданско движение “Съпротива” на 20 октомври, сряда, от 17,00 пред Министерство на здравеопазването. Още по време на подготовката във фейсбук стана ясно, че хиляди хора ще дойдат да изразят възмущението си от циничната, античовешка и обслужваща неизвестно чии интереси инициатива на служебния здравен министър Стойчо Кацаров и главния здравен инспектор Ангел Кунчев. Всъщност, за не малко хора отдавна е известно, че зад реториката на пандемията се крият дългосрочни глобалистки интереси по унищожаването на средната класа, поставянето на хората под пълен, включително кибернетичен, контрол и още по-страшни неща…

Българският протест се проведе на фона на грандиозни граждански стълкновения, които разтърсват Европа и света по повод на аналогични антихуманни мерки, провеждани и в други развити страни под властта на световната финансова олигархия.

Исканията на митинга, изразени в 6 точки, бяха представени в писмо до медиите. Те включват: 1. Отказ от зелените сертификати и принудителното ваксиниране. Пълна отмяна на наложените ограничителни мерки над здрави лица; 2. Оставки на слугите изпълнители на повелите на глобалистката олигархия – здравният министър Стойчо Кацаров и главният здравен инспектор Ангел Кунчев; 3. Поискано бе президентът Румен Радев да изрази категоричното си становище по отошение на принудителната ваксинация; 4. Държавната Агенция за лекарствените средства да извърши незабавно анализ на внесените и използвани без никакъв контрол ваксини; 5. Създаването на обществен здравен съвет, съставен от доказалите независимото си безпристрастно мнение специалисти, оглавен от ползващия се с обществено доверие инфекционист доц. Атанас Мангъров, който незабавно, при пълна публичност да преразгледа данните за разпространението и опасността от заболяването Ковид-19, методиките за неговото лечение и прилаганите лекарствени средства и ваксини; 6. Да бъде прекратен статутът на търговски дружества за държавните здравни заведения.

Общият брой на участниците, който непрекъснато нарастваше, достигна над 3 хиляди души. Тротоарът от метростанция “Сердика” до светофара на бул. “Стамболийски”, както трамвайната линия и платното на бул. “Мария Луиза” до църквата “Св. Неделя” почерня от народ. Митингът бе открит от Пресиян Петров съпредседател на сдружение “Съпротива”. Последва символично изгаряне на зелен сертификат, което повдигна емоциите и викове “Оставка” се издигнаха със страшна сила до прозорците на пишман-министъра на “здравеПогазването”, както гласеше един от носените плакати. След това проф. Нако Стефанов направи обзор на противоречията, изпълващи съдържанието на т.н. борба с ковид-пандемията. Политологът Румен Дечев, председател на Народно социално движение, говори за ковид-пандемията като Трета световна война, война не с оръдия, а със спринцовки за установяване на Нов световен ред. Понеже звуковата колона не издържа на напрежението, важна се оказа помощта на Любо от “Обединение 29”, съорганизатори на протеста, който извади от раницата си супермощен мегафон, с който ораторите продължиха да говорят. Румен Дечев предаде поздравление до участниците в протеста от доц. Атанас Мангъров, възпрепятстван да участва поради големия брой пациенти, които го чакат за преглед. Постепенно думата взеха различни участници в протеста – студенти, родители, търговски работници, граждански активисти, всеки от които постави проблемите, с които се сблъсква. Студентка от 2-ри курс в УНСС се възмути, че вече втора година стои пред компютъра, лишена от пълноценно образование, контакт с преподавателите и колегите си. Особен интерес предизвика изказването на д-р Огнян Симеонов, който компетентно обясни вредния характер на ваксините, доказван от стотици лекари и учени по света, чийто глас е игнориран. Ваксините съдържат графен и други несъвместими с нормалното функциониране на човешкия организъм вещества, а при техните изпитания са умрели всичките хиляди опитни маймуни и мишки в лабораториите, посочи д-р Огнянов.
След края на протеста по призива на жена от участниците протестиращите се насочиха към Орлов мост, като по пътя бяха блокирани кръстовищата пред Министерски съвет и на бул. “Цар Освободител” и ул. “Раковски”. Беше хубав ден за българската демокрация.

видео:

https://www.facebook.com/bezlogosite/videos/257318769665743/

https://novini.bg/bylgariya/obshtestvo/686797

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1454755688230196&id=1804872888

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *