България Политика САЩ

СЛАДНИКАВАТА ГЛУПОВАТА МЕРКЪЛ – СЛЕДВАЩИЯТ КАНДИДАТ ЗА ПРЕЗИДЕНТ НА САЩ

Споделете в мрежата

Автор: Румен Дечев

Отдавна съм го казвал, цялото това въртене по жълтите медии, бракът на Хари с мулатката Меркъл, изкуствените конфликти и съперничества в кралското семейство, бягството, вкл. последните вопли при Опра Уинфри, че била расово дискриминирана, е един сапунен сериал, скалъпен от специален екип в Холивуд, за да предложи една сладникава, глуповата и треторазрядна звезда с „добър произход“! за следващия президент на САЩ. Както при комунизма детето на „активните борци“ беше с „добър произход“ и имаше всички шансове за успех, днес мултикулти произходът може да те изстреля надалеч! Първоначалната идея беше за Мишел Обама, чийто образ и популярност бяха внимателно изграждани. Но откакто взе да се говори усилено, че Мишел Обама е сменил пола си транссексуал, трябваше да потърсят друга звезда. Основните характеристики бяха – жена, черна, в най-лошия случай мулатка, транссексуал, или нещо сбъркана, ако не, поне необичайно глупава и послушна. Та Мишел повече подхождаше на изискванията, но понеже обществото бе шокирано от вероятния факт на нейния транссексуален произход, потърсиха по нормален субект, със задължителното условие да не се замисля много, много и да няма собствено мнение. Вероятно не е било трудно да я намерят, ожениха я за принца и раздухаха необходимите за популярността им скандали. Срещу огромни хонорари отпорядъка на стотици милиони, а може би и милиарди, ги разделиха с кралското семейство и ето ти Мегън, родена в САЩ, кандидат за президент на джендърската глобалистка партия. Тръмп е много информиран и съобразителен човек и не закъсня да реагира. Цялата тази история, изцяло потвърждаваща маниера на действие на Дълбоката държава и опасността, която представлява за хората по света, е също много поучителна и за нас българите, защото нагледно демонстрира модела, който се прилагат за формиране на управляващата класа, включтелно и у нас.

Две думи за този модел. Дълбоката държава (каквото и да се крие зад този евфемизъм) от времето на Жан Виденов, който направи опит да се противопостави на МВФ, Сорос и прочие, не оставя и в България начело на властта да излезе нережисиран, отговорен за националните интереси лидер. Не помните ли каква режисура беше с появата на корумпирания Борисов?! При това още тогава Асен Йорданов изнесе факта, че Боко е свързан с фабрика за фалшиви цигари в Крайморие. Но Боко бе представян в медиите, и основно в БТВ, като борец срещу престъпността и корупцията. Най-активна роля в разпространението на тези фалшиви новини имаше чалгаджията Слави Трифонов. А сега къде е Трифонов? Води партия на изборите. Страшно е даже да си помисли човек колко заблудени и лесно манипулируеми са мнозинството, огромното мнозинство от българските граждани. Чалгата направи Борисов премиер, сега Чалгата ще ходи в парламента да го сваля?! Но именно защото хората са наивни и манипулируеми, затова им пробутват лесно фалшиви герои като Борисов и сладникави лишени от мисъл и позиция мултикултурни кукли от рода на Меган Меркъл. Е, когато случайно във властта се появят хора с характер и ценности като Джон Кенеди, папа Йоан Павел I, Даяна Спенсър или Йорг Хайдер, намират начин да ги отстранят. Впрочем и Александър Дубчек в Чехословакия загина при катастрофа през 1992 г., като смъртта му предизвика много коментари за предумишлено убийство.

Има ли нови артисти на българската политическа сцена, които да играят все тази стара, режисирана отвън постановка? Има и още как! Като видите някой, който с някаква елементарна критична бележка или с общата фраза, че ще се бори с престъпността, почне да обикаля медиите, да знаете, че има нещо съмнително. Особено съмнително става, ако се появи по БТВ. В тази медия няма празно, няма случайно изпусната реплика, няма случайно поканен, поне в политическите дебати. Щом се е появил там, значи е „нашият човек“. Кой освен Слави се е появявал по БТВ? Веднага се сещам за Меглена Кунева, като кандидат за президент. После Костадинов с неговия „националистичен“ учебник. Пък точно БТВ да рекламира националистичен учебник? Проф. Иво Христов също се мярка от време на време. Ще кажат, „Ама той е антиглобалист“ Атиглобалист ли? А помните ли какво направи, когато трябваше да гласува против Истанбулската конвенция в комисията по външна политика на Народното събрание? Не помните? Каза, че имал важна работа (по-важна от гласуването на Истанбулската конвенция, от която зависи съдбата на цял един народ!!!) и не присъства на заседанието (заедно с приятелчето си Тома Томов от БСП и Волен Сидеров „националиста“ ). Така беше осигурено мнозинство за одобрението на конвенцията в комисията, което й откри път към пленарната зала. Затова не ги слушайте какво говорят, а ги гледайте какво правят. И особено внимавайте с тези, които се явяват по БТВ! Впрочем един професор, който наскоро каза, че „нищожества управляват България“ (истината си е истина!) и думите му направо заляха ф.б. пространството (да се чудиш кой толкова се ангажира да го разпространява?), също често се явява по БТВ…

Та всичко се планира предварително. Имайте го едно на ум.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *