България Политика

СТАРАТА ЧАНТА, ПРОМЯНАТА И ПОДМЯНАТА

Споделете в мрежата

Автор: Румен Дечев

Отдавна я знаем Люба Кулезич с нейните борби за справедливост. Може би това е имала предвид Кристина Патрашкова, когато я нарича с едно особено име, за което първата я осъжда. Научила се тогава Патрашкова да не слага епитети, а да дава точната информация и тя посочва във в-к „Галерия“ за кореспонденцията на Кулезич с Борисов: „Съобщенията на Кулезич започват със “Скъпи Бойко”, а в тях тя го поздравява за АЕЦ “Белене”, изказва нежно съчувствие, че е болен, пише му “Трябваш ни здрав”, моли му се по-бързо да излезе от болницата. В друг СМС тя му се обяснява, че го подкрепя, че той няма друга алтернатива, укорява го, че я е приел трудно и не е развил инстинкт за истински сътрудници” (цит. по skandalno.net/borisov-v-sms-do-kulezich-obicham-te-155656/) Как поетично звучи, почти като левчевото: “Не можеш да ни забраниш да те обичаме, др. Живков!” А кой казва, че тя не е по-талантлива от Левчев? Я какво казва пък на Цветанов: „Искам Станимир Фролов да е мой гост, да го покажем от свястната му светлина и да го защитим от атаките“. Ех, тая Патрашкова, как може да назовава така толкова самоотвержена и талантлива жена? Не съм съгласен! А смисълът на този увод беше просто да покажем, че Люба Кулезич е далеч по-талантлива от Любомир Левчев.

И с целият си талант в един момент Люба намразва Бойко и почва да го громи. Тя и Сашо Диков стават алтернативата. Почтени и достойнои люде като Слави Минеков, дясна ръка на Миглена Кунева в миналото, Арман Бабикян от „Отворено общество“, адвокат Хаджигенов, любител на гейбраковете, и Георги Георгиев, бивш областен координатор и кандидат депутат на ГЕРБ, стават техните избранници на ПРОМЯНАТА.

Сега изведнъж тези избраници се изпокарват. Причината очевидно е, че Минеков додрапва до министър, Бабикян и „Марвин“ стават депутати, а „Боец“ остава на сухо. Каква несправедливост! Георги Георгиев обаче има предимството на човека останал на улицата. Нарича Минеков „предател“, онзи пък си връща с „Гошо Тъпото“.

И почваме да се питаме къде е алтернативата? Люба Кулезич, която Патрашкова нарече така неприемливо, бута напред „Демократична България“. За нея това е алтернативата. Кани Тафров, забележителен дипломат, ментално сравним с Хаджигенов, и разни други величия на „синята идея“. Въобще води борбата за нашето бъдеще жената. Че как няма да се сетя пак за Патрашкова и какви ги говори. Е, не е права! Не!

А ПРОМЯНАТА – ПОДМЯНАТА или ПОДМЯНАТА – ПРОМЯНАТА? Кой му пука, купон да става.

https://www.facebook.com/eurocom.bg/videos/243157424005950″

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *