България Ваксината Общество Политика Протест СЪПРОТИВА

ФАЛШИВИТЕ МЕДИЙНИ ГЕРОИ. ИЗОБЛИЧАВАЙТЕ ГИ!

Споделете в мрежата

АВТОР: РУМЕН ДЕЧЕВ

С ужас наблюдавам как хората ги ловят на въдицата като шарани с най-проста медийна активност. Показват някой в даден период по-често по медиите, говори неща, които всички говорят или поне искат да чуят, и ето медийният герой е готов. Той е формиран и изведен в публичното пространство да сее отрова. По този начин манипулират хората с всички зелени идиоти. А проверка за благонадеждност лесно може да се направи. Просто поглеждаш въпросният свръхрекламиран герой, вземал ли е отношение по други важни проблеми, как я е карал през годините и всичко става ясно. Веднага се сещам за един, наричан Чикагото, който до скоро, ако не се лъжа, лежеше в затвора за търговия с наркотици. Което не му пречи да се бори за справедливост … Да се върна на зелените. Да сте чули Грета Тунберг или зелените да говорят за опасността от ваксините? Логично е, точно те да са против ваксинирането, нали са за правата на човека, защитават ни от химически замърсители. Да, ама не! Точно те са за ваксиниране. Затова преглеждайте медийните герои какви позиции са заемали и много неща ще ви станат ясни. Като при Костадинов например. До преди две години ругаеше антиваксърите, сега се прави на света вода ненапита, че даже той, Коцето, антиваксър №1 е станал?! Бре, да му се не види!

За Костадинов вече съм писал, тук искам да спомена други двама медийни герои. Първият Георги Георгиев от сдружение “Боец”. Какъв “неустрашим” борец беше срещу тиранията на Борисов! Течеше по всички “опозиционни” канали – при Люба Кулезич, Сашо Диков и т.н. … Е, не е много интелигентен, но малко хора обърнаха внимание дори на факта, че е бивш гербаджия, че преди да се хване гуша за гуша с Бойко, е бил негов областен координатор?! Да оставим и това, минали работи. Нека да видим как е със зелените сертификати. Ето линк към профила на групата “Боец”.
https://www.facebook.com/groups/gd.boec
За зелените сертификати – Йок! Нито дума. За сметка на това са намерили време да защитават Кирил Петков… Има ли смисъл да ги обсъждаме повече.

Друг такъв хубавец е близкият до протестантите адвокат Шейтанов. По едно време само от чешмата не течеше, като я пуснеш. На всяка манджа мерудия и голям борец за справедливост! То как може да си изоставил родната си православна вяра, да си се събрал със сектанти, които в цял свят са символ на злото, и да се бориш за справедливост, за мен е чудно, но да оставим това. Нека видим как е адвокат Шейтанов със зелените сертификати? Та те нарушават Конституцията и куп основни закони, самото понятие за права на човека при тях става невалидно и един напредничав адвокат, ако не им се противопостави, особено изявен борец за справедливост като Шейтанов… Да, ама не! Ето ви линк към неговия профил във фейса.
https://www.facebook.com/attorney.Sheitanov
Шейтанов не обелва и дума за зелените сертификати, камо ли да ги обяви за противоконституционни. Въобще темата за пландемията, основна за оцеляването на човечеството, липсва в бутафорната му активност.

Искам да ви кажа: Внимавайте, мамят ви! Но не е трудно да ги разкриете. Просто проверявайте кога, какво са правили, какви позиции са заемали. Не приемайте нищо на доверие. И не правете компромиси.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *