България Политика

ЩЕ ИЗГРАДИМ ЛИ НАЦИОНАЛНА АЛТЕРНАТИВА?

Споделете в мрежата

Автор: Румен Дечев

От ден до пладне беше този парламент, но циганиите му преминаха всякакви граници. Говоря не за циганиите на ГЕРБ, ДПС или БСП, които наблюдаваме отдавна, а за циганиите на новите „алтернативни“ партии – ИЗПРАВИ СЕ. МУТРИ ВЪН! и ИМА ТАКЪВ НАРОД. Сред тях бяха лобистките промени в наказателния кодекс, смешните кадрови попълнения на Трифонов – гербаджийски кадър стана председател на НС, а шахматиска – кандидат премиер. На това отгоре върнаха мандата, когато от тях се очакваше да съставят бленуваното антигерб-правителство. С промените в Избирателния кодекс, облагодетелстващи избирателите в Турция, ИТН си спечели прозвището ДПС-2. За капак дойде изборът, с подкрепата на ИТН, на гербаджийския кандидат Красимир Ципов за председател на ЦИК. Е, няма такава държава! И продължават да ни лъжат най-нахално, че били алтернатива…

В крайна сметка въпросът за алтернативата остава не само въпреки Мая Манолова и Слави Трифонов, но все повече и повече благодарение на тях. Замисляте ли се над този въпрос – че съществува болезнена нужда от истинска национална алтернатива на съществуващата политическа измет. Замисляли ли сте се, че тя не може да възникне без вашето участие и подкрепа? Замисляли ли сте се, с какво можете да бъдете полезни? Ако не сте, време е да го направите, в противен случай просто Мая Манолова и Слави Трифонов ще заместят Бойко Борисов, а нещата ще продължат да си текат по старо му – с много корупция и крадене по върховете и много глад сред народа.

Ние в „Народно социално движение“ и Клуб „1-ви ноември“ не само мислим, но и се опитваме да направим нещо по този стратегически въпрос. Резултати очаквам да има до дни, за което ще ви информираме. Но разчитаме и на вашето съдействие. Без активистите от фейсбук нищо няма да се получи!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *