Посока

ИМАМЕ ЛИ ШАНС ЗА ПРОБИВ ВЪВ ФРАНЦИЯ?

Споделете в мрежата

автор: Румен Дечев

  1. ВОДИ СЕ БИТКА НА ЧОВЕЧЕСТВОТО СРЕЩУ ГЛОБАЛИЗМА
    Всички все повече осъзнаваме, че в света се води безмилостна борба между глобалистките господари и хората, които защитават свободата си. Мнозинството, поне в България, разбира, че Украйна беше използвана, за да се разпали война срещу Русия, която се противопоставя на глобалисткия световен ред. Жертваха Украйна, за да открият фронт срещу Русия. Но докато вниманието ни е съсредоточено върху събитията в Украйна, днешните избори във Франция стават нов залог в борбата на народите срещу глобализма. Имаме ли шанс за пробив във Франция?
  2. МАКРОН СРЕЩУ ЛЬО ПЕН
    Фаворитите на изборната битка във Франция са известни, те са същите както и през 2017 г. – глобалистът Еманюел Макрон, дългогодишен верен служител на Ротшилд, срещу националистката Марин Льо Пен, защитаваща народа на Франция. Преди изборите медиите на Ротшилд непрекъснато тръбяха за огромната преднина на Макрон. Макрон, който налагаше най-жестоките мерки срещу измислената пандемия, който оряза социалните придобивки на французите и вдигна годините за пенсия, срещу когото месеци наред Жълтите жилетки водиха кървава борба по улиците на Франция, беше представян като едноличен фаворит. Този балон се спука. Последните проучвания вече посочват изравнени сили. На трето място стои Жан-Люк Меланшон, следван от новопоявилия се “националист” Ерик Земур. В крайна сметка всичко ще се реши на втория тур на 24 април. За сега е сигурно, че Марин Льо Пен ще участва а него.
  3. ИЗМАМАТА ЗЕМУР
    За да елиминират Льо Пен, глобалистите измислиха друг кандидат националист – Ерик Земур. За броени дни той стана звезда в медиите, стотици незнайно как изникнали млади активисти образуваха гръбнака на сформираната за месец два партия… Не пропуснаха да експлоатират и сантиментализма на по-възрастните французи, ход проработил при първата кампания на Макрон, където отношенията с 25 години по-възрастната му съпруга просълзиха френските баби и ги привлякоха към изборните урни. Сега Земур захвана режисиран роман с 40 години по младата си сътрудничка, който пълни с материали френската жълта преса, разбира се поднасяни в подчертано позитивен аспект. Както се казва “просто ПР, нищо лично”. Вън от сантимента кукловодите на Земур заложиха кампанията му на темата за емиграцията, позиция, която вече десетилетия обединява електората на Националния фронт (днес Национален съюз) на Марин Льо Пен. Целта беше да се отвлекат гласове от Марин Льо Пен и за втория тур “социалният” глобалистки кандидат Жан-Люк Меланшон да я изпревари. Ерик Земур е син на алжирски евреи, преселили се във Франция в началото на Алжирската война (1954), учил във фондаменталистки еврейски училища, Очевидно кадровият резервоар на глобалистите е доста поизчерпан, за да ни представят родилият се емигрантско семейство като борец с емиграцията и френски националист, защитаващ хилядолетната национална традиция (sic!). Дали е възможно някой да се върже? Но, знаем, всичко е възможно с помощта на медиите, а вероятно и Земур ще трябва да оправдае и фалшификации с гласуването.
  4. ИЗМАМАТА МЕЛАНШОН
    Друг подобен кандидат, но с по-дълъг стаж е Жан-Люк Меланшон. Ако „националистът“ Ерик Земур е алжирски евреин, то левичарят Меланшон е сочен в Уикипедия като французин, но … предците му били от Испания. Но…, според блогерката Беатрис Ел Безе, (самата тя се декларира като еврейка) Меланшон е не само евреин по произход, но и ционист… Сложно е това с произхода, самият Меланшон го потвърждава, като в едно интервю декларира, че е „отникъде и отвсякъде“. Във всеки случай сигурно е, че не е французин, че по собствените му признания е масон, а в политическите си изяви – троцкист. С тези си характеристики Меланшон участва, логично е, в студентските “червени” бунтове през 1968 г., чиято цел беше да свалят защитаващият енергично френските национални интереси генерал Дьо Гол, после, пак логично, влиза в троцкисткото движение, което по определено е глобалистко и финансирано от Уолстрийт. След което, отново логично, влиза в правителствените среди с посредничеството на президента Франсоа Митеран. Митеран, чийто началник кабинет беше глобалистът Жак Атали, в новата френска история служеше като сточна гара за инфилтриране на глобалисти в политиката. Та човекът с тази биография, ръководител на партията „Непокорна Франция“, се представя като защитник на трудещите се… Неговата цел е посредством екстремистка реторика (дори антисемитските изказвания не са му чужди) да привлече наляво, т.е. да отклони от Марин Льо Пен огромния потенциален електорат, формирал се при управлението на Макрон.
  5. ЕФЕКТЪТ НА БУМЕРАНГА
    Напъните на глобалистките медии обаче не успяха. Сондажите показват категорично, че на втория тур отиват Макрон и Льо Пен. Нито Меланшон, нито Земур успяха да откраднат електората на Льо Пен. И твърде възможно е в тази кампания да се прояви ефектът на бумеранга. Тъй като доброжелателното отношение на глобалистките медии, все пак е осигурило на фалшивите народни кандидати някаква подкрепа, пита се, за кого ще гласува електоратът им на втория тур на 24 април? Хората, последвали Земур заради антиемигрантската му кампания, със сигурност няма как да отидат при Макрон и ще гласуват за Льо Пен. Голямата борба в тази кампания ще бъде за електората, който иска социална промяна. Години наред той е облъчван по левичарска линия да се разграничава от “национализма”. Но след като Меланшон не ще може да измести Льо Пен за втория тур, най-вероятно недоволните социалисти ще гласуват наказателно срещу Макрон. Нали цялото управление на служителя на Ротшилд беше време на брутално антисоциално законодателство, което предизвика появата на “жълтите жилетки”. В същото време програмата на “Националния съюз”, както от 2018 г. се нарича партията на Марин Льо Пен, е изцяло насочена към социалните проблеми на обикновения французин. И не случайно цялата й предизборна кампания досега акцентира не толкова на емиграцията, а на социалното законодателство. Льо Пен ще се опита да привлече традиционно настроените в ляво избиратели със социални искания. И със сигурност ще има определен успех, като се знае как социалистите на Оланд предадоха своя електорат, а и стряскащите подробности от биографията на Меланшон едва ли сме ги научили само ние в България. Обективно погледнато няма начин Марин Льо Пен да не спечели мнозинството от гласовете. Въпросът е дали изборните резултати няма да бъдат фалшифицирани? Глобалистите имат опита от последните президентски избори в САЩ, където Тръмп бе нагло изигран. Едва ли без фалшификации е минало и избирането на Макрон преди 5 години. Надявам се, че за битката са готови и активистите на Националния съюз. Франция и светът са на кръстопът. Успех Марин! Надеждите на милиони хора по света днес са с теб!